Broager Sparekasse - Vojens / Haderslev

Broager Sparekasse er en af landets ældste sparekasser. Vi har eksisteret siden 1845 - og det er vi stolte af! Broager Sparekasse er et selvejende pengeinstitut med base i det Syd- og Sønderjyske. Vi er i dag samlet ca. 60 medarbejder fordelt på 4 afdelinger Broager, Sønderborg, Aabenraa og Vojens / Haderslev.

Broager Sparekasse er en selvejende institution - ingen ejer sparekassen og ingen skal have udbytte af sparekassens drift. Sparekassen er oprettet af og for kunderne og fungerer i dag som ren garantsparekasse. Vores værdier i Broager Sparekasse er Ordentlighed og Vindermentalitet, og hos os i Broager Sparekasse er du ikke blot et kontonummer i mængden. Vores størrelse gør os nærværende, og giver os mulighed for at sætte os ind i netop din situation og levere de løsninger, som passer bedst til dig. Vi har åbne døre, højt til loftet og en uformel tone, og vi arbejder altid på at være bedre end andre banker.

Vi er forankret og synlige lokalt, og det er med til at gøre os til den lokale sparekasse. Lokalsamfundet er vigtigt for os, og det har det været lige siden begyndelsen i 1845. Derfor støtter vi også lokalt. Som en del af lokalsamfundet vil vi gerne bidrage, så vi sammen udvikler og skaber muligheder og gode oplevelser. Vi er stolte af og glade for at kunne give noget tilbage til vores lokalområde.

Ole V. B. Andersen
Erhvervschef
Rådhuscentret 43
6500 Vojens

Du skal indtaste dit navn.

Du skal indtaste dit telefon.

Please enter a valid value

Please check this box