RELEVANTE LINKS FOR IVÆRKSÆTTERE

Som iværksætter er der ofte mange spørgsmål og nye opgaver, som der er brug for hjælp til. Derfor har vi samlet en række links til forskellige værktøjer og oplysningsportaler, hvor du kan finde relevant information og viden, som hjælper dig godt igang.

 

Ivækst

Omfattende webportal for iværksættere med brugbare guides og værktøjer, der hjælper dig godt igang eller videre med din virksomhed. Siden kræver at du opretter et gratis login.

www.ivaekst.dk

 

Amino

Et forum for iværksættere og yngre virksomheder – her finder du næsten svar på alt, og kan komme i kontakt med en masse andre iværksættere. 

www.amino.dk 

 

Iværk&vækst

Danmarks største inspirationsforum indenfor iværksætteri og forretningsudvikling, en veletableret succes med 4.000-5.000 besøgende hvert år.

www.ivaerk.dk 

 

VirkSyd

En privatejet virksomhed, der på almindelige forretningsvilkår, anviser lokaler og hjælper omkring virksomhedsstart, vækst, forretningsudvikling og netværk. Virk Syd har herudover specielle kompetencer for dig, som har en patenteret eller patentbar idé. Så lad din nye idé eller opfindelse starte her.

www.virksyd.dk 

 

Startvækst

Startvækst er en portal til iværksættere og virksomheder i vækst og drives af Erhvervsstyrelsen i samarbejde med Væksthusene. Startvækst tilbyder en række værktøjer til brug for iværksætteren og virksomhedsejeren.

www.startvaekst.dk 

 
Magasinet Iværksætteren

Magasin som sætter fokus på de temaer, der er relevante for dig som iværksætter!

www.ivaerksaetteren.dk

 

Alt om betalingssystemer til webshops

Du vil have en webshop og sælge din vare eller service på nettet – men hvordan betaler kunderne og hvordan kan du modtage betalingen? Det er spørgsmål, Solutio ofte støder på. Derfor har de udviklet denne grundige grafik, der hurtigt giver dig et samlet overblik over betalingssystemer til webshops. 

www.solutio.dk/blog/betalingssystemer-grafik 

Webshopejerens guide til forbrugerrrettigheder:

Det er en god idé, at kende dine kunders rettigheder, når du driver en webshop. For de står automatisk meget stærkere, hvis du ikke følger oplysningspligten.
http://www.shoplr.dk/rettigheder_webshop