JAN HYLDAL SØRENSEN, UDVIKLINGSKONSULENT

Arbejdsopgaver

Jans arbejdsopgaver går ud på, at fremme og understøtte erhvervslivet i Haderslev Kommune, at samarbejde med relevante foreninger, organisationer og myndigheder samt at fastholde eksisterende virksomheder og tiltrække nye. Jan medvirker til, at udviklingen i området styrkes, og at den økonomiske vækst fremmes.

Med udgangspunkt i det, som Haderslev Erhvervsråd erfarer hos dig og din virksomhed, arbejder Jan også med udvikling og tilpasning af Haderslev Erhvervsråds service og tilbud til det lokale erhvervsliv, bl.a. i samarbejde med private rådgivere, videns-og uddannelsesinstitutioner, offentlige myndigheder og øvrige samarbejdspartnere i ind-og udland.

Baggrund

Gennem sit handlingsrettede, og behagelige væsen viser Jan en stor evne til at skabe resultater – hvilket ikke er forundrende, eftersom Jan er rutineret og har mange års erhvervserfaring i bagagen:

  • 8 års salgserfaring 'fra canvas til projektsalg'
  • 9 år med eget transportfirma
  • 18 års erfaring inden for transportsektoren
  • 6 års erfaring med erhvervsfremme, udvikling og vejledning

Jan prioriterer virksomhedsbesøg og de opgaver, som Haderslev Erhvervsråd får fra medlemmer, højt, så du kan dermed føle dig sikker på, at Jan vil gøre sit bedste for at hjælpe dig, hvis du har brug for råd eller skal løse et problem.