Brynk Business Academy

"Flere kunder i cykelafstand!" er de kommende år mottoet i firmaet, som både støtter velgørenhedsarbejdet i Team Rynkeby Sønderjylland og sætter en ære i at være mentor for lokale iværksættere. Virksomheden har siden 2005 primært arbejdet internationalt med og for store, tyske firmaer og organisationer som det tyske handelskammernetværk (DIHK/IHK/AHK), der med 150 kontorer i 90 lande er en meget stærk international erhvervsorganisation.

Vi tilbyder fysiske og virtuelle workshops omkring emner som internationalt salg (det direkte og indirekte eksportsalg), virtuelle salgsstrategier, salgsledelse, forandringsledelse og strategiudvikling.

Undervisningsforløb er skræddersyet til kundens behov og kan afvikles på tysk, engelsk eller dansk. Lærings- og kompetenceudviklingsforløb er opbygget efter SKUB-metoden (foretagshomhedspædagogik) udviklet af forskere på Århus Universitet. Brynk Business Academy sætter en ære i, at det lærte omsættes til handling og at den forandrede handling medfører målbare resultater. Derfor er vores projekter altid holdt op imod forud aftalte KPI/KBI.

$name
Bjarne Brynk Jensen
Ejer
Rammelhøj 19, Jels
6630 Jels

Du skal indtaste dit navn.

Du skal indtaste dit telefon.

Please enter a valid value

Please check this box