Buch Advokatfirma

Vi ønsker at være det foretrukne advokatvirksomhed indenfor værdiskabende rådgivning. Vi tilstræber at give vores kunder lidt mere end de forventer. Vi synes I skal følge os på Linkedin.

Værdier

Positive

Vi er konstruktive og har et positivt livssyn. Vi søger altid løsninger for vores kunder og os selv. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel – hvor vi er værdiskabende. Vi smiler til hinanden og til vores kunder i telefonen.

Gensidig respekt

Respekten er overfor kunderne, mellem kollegaer og mellem chef og ansat. Vi tror på det hele menneske og vores forskelligheder – og vi accepterer det som udgangspunktet for vores dialog. Det skaber et bedre arbejdsklima og bedre kunderelationer. Tiltaleformen er ”ordentlig”.

Dynamisk

Vi er igangsættende og udviklende. Vores arbejdsplads giver rum til fornyelser og forbedringer. Vi er åbne for forandringer. Vi er igangsættende og udviklende, og vi vokser.

Dialog

Vi snakker sammen – med hinanden og til hinanden og behandler vores kunder med samme omtanke. Alle har adgang til alle – ingen stive strukturer forhindrer dialogen i virksomheden eller dialogen med kunden.

Engagement

Vi tror på vores arbejdsplads og på vores kollegaer. Vi bærer et fælles ansvar for, at vi lykkes – vi brænder igennem! Vi svarer på vores mail, vi lytter til vores kollegaer og kunder, vi tager telefonen med et smil, og vi søger altid løsninger, der gavner.

Kasper Stjernegaard
Advokat
Storegade 86, 1
6100 Haderslev

Du skal indtaste dit navn.

Du skal indtaste dit telefon.

Please enter a valid value

Please check this box