Lindgreen Comercial

Lindgreen Comercial startede tilbage i Januar 2022, hvor jeg fik ideen om at være selvstændig. Jeg har altid været den pige der gerne ville gå min egen vej, derfor valgte jeg at prøve kræfter med iværksætteri. Jeg har hurtig fundet ud af, at det er noget jeg elsker at bruge min tid på, og hvor stor en prioritet det er for mig, jeg synes det er mega fedt!

Hos Lindgreen Comercial har jeg meget fokus på facebook og instagram annoncering, hvor jeg ellers er i gang med at bygge nogle flere kanaler på. Jeg ville rigtige gerne hjælpe folk omkring mig mest muligt, med et godt produkt, som ville skabe værdi for dem. Det betyder også at mine kunder og jeg, har et godt forhold, med gensidig repekt, og et godt vendskab, på den måde for vi begge noget ud af det. Jeg hjælper virksomheder med at øge deres omsætning, gennem betalt annoncering online, primært fokusere jeg på ecommerce, da jeg synes det er super spændende at du kan tracke de præcise resultater, for også at vise dine kunder hvor meget omsætning du har genereret dem.

Jeg glæder mig inderligt til at se hvad fremtiden bringer, det har indtil videre været en spændende rejse, hvor jeg har fået et super netværk med andre unge, som også brænder for iværksætteri, udover det har jeg også fået fornøjelsen af at snakke med nogle af dem der har været i gang i mange år, og klare det super godt, for at få deres tænker omkring iværksætteri.

Det er helt specielt når man er ung, og helt ny i branchen.

Maiken Kjærgaard Jensen
Medejer
Staruphave 7
6100 Haderslev

Du skal indtaste dit navn.

Du skal indtaste dit telefon.

Please enter a valid value

Please check this box