Møblér med Hebru

Vi er en møbelforretning, der henvender os til det brede publikum.

Møblér med Hebru i Gråsten og Haderslev

Møblér med Hebru er dit bedste valg af indkøbssted, når du er på udkig efter møbler og senge. Vi er nemlig din lokale møbelbutik med et stort sortiment og en række fleksible løsninger, der kan opfylde dine boligdrømme og hjælpe dig på vej mod dit drømmehjem.

Vi står for den bedste faglige rådgivning, et højt serviceniveau og stærke priser. Vi har møbler til stort set alle boligens rum, og vi vil gerne hjælpe dig med at komme hjem med de helt rigtige løsninger.

Bliv inspireret af Hebru møbelbutik i Gråsten og Haderslev

Slå et smut forbi vores store flotte møbelbutikker i Gråsten eller Haderslev, og bliv inspireret af vores mange muligheder. Bliv eksempelvis fristet i vores brugskunst- og lampeafdelinger, hvor vi fører mærker som Kähler, Kjellerup, Sødahl, Belid og Vita. Hvis der gemmer sig lidt af en designer i dig, kan du også designe din egen personlige sofa. Du kan vælge stof, ben, armlæn, forskellige moduler og pudefyld - så du ender ud med din helt egen personlige sofa. Mulighederne er utallige, og vi står klar til at guide dig mod din endelige beslutning.

Møblér med Hebru har Sønderjyllands største sengeafdelinger med kendte mærker som Auping, Dunlopillo, Jensen Madrasser, Mood, Soulmate og ZensiZone. Vi har stort fokus på søvn, og vores faguddannede personale kan hjælpe dig med at finde din madras som passer lige præcist til din krop.

Central beliggenhed og service i det sønderjydske

Vores to butikker ligger centralt i Gråsten og Haderslev, lige inden for rækkevidde om du kommer fra Kolding, Vojens, Aabenraa eller Flensburg. Vi tilbyder selvfølgelig også services som gratis levering og montering, 90 dages ombytningsret på madrassens hårdhed og helt op til 25 års garanti afhængig af madrastype. Kig forbi vores butik på Sundsnæs 4, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen.

$name
Stefan Kristensen
Butiksejer
Norgesvej 24
6100 Haderslev

Du skal indtaste dit navn.

Du skal indtaste dit telefon.

Please enter a valid value

Please check this box