TREFOIL ApS

T R E F O I L er en livsstilsplatform, hvor vi ønsker at inspirere og guide dig til at skabe et personligt udtryk og opnå en øget livskvalitet. Konceptet et et samarbejde med Anja Drest Nielsen og Holme & Kliver (frisør salon), hvor vi tilbyder vejledning og events samt håndplukkede produkter inden for livsstil - skønhed - sundhed.

Livsstilshuset fungerer som en BUTIK - SHOWROOM - EVENTs bookinger. Ideen med et Oplevelses hus er at inspirere hinanden og tanken omkring "back to home parties". Vi glæder os til at inspirere dig - ærligt - særligt - kærligt.

Vores mission er at opnå en kvinde målgruppe der rammer bredt såvel som B2C og B2B. Vi vil elske og kræse omkring en virksomheds personale / private grupper som kan få en oplevelse her i livsstilshuset omkring personlig pleje - foredrag - selvforkælelse - god mad og drikke - sundhed og generel inspirere hinanden og få en oplevelse sammen.

Alle sanser skal bruges. Kontakt Anja for events bookinger og oplæg til indhold 30672014. Der vil også være selvarrangerede kundeaftner ca 1. gang om måneden. På sigt kommer der WEB-SHOP trefoil-living.com.

$name
Anja Drest Nielsen
Co-Founder Trefoil ApS
Laurids Skaus Gade 26
6100 Haderslev

Du skal indtaste dit navn.

Du skal indtaste dit telefon.

Please enter a valid value

Please check this box