PRESSEMEDDELELSER 2016

Bestyrelsesdatabase skal give vækst
17. oktober 2016
HER skaber en bestyrelsesdatabase for at skabe bedre resultater i medlemsvirksomheder.
Hent pressemeddelelsen HER

Fra skravl til succes – en passende overskrift for efterårets erhvervstræf 10. oktober

7. oktober 2016

Turnéaktuelle Anders Bircow holder indlæg under overskriften ”Fra skravl til succes” for mere end 200 erhvervsfolk i Hammelev den 10. oktober i forbindelse med Haderslev Erhvervsråds store efterårstræf. Her fortæller han åbent og ærligt om succesen med Linie 3, om skilsmisser, personlige nedture og om at rejse sig af støvet og skabe ny succes. Men faktisk er overskriften meget dækkende for det hele.
Hent pressemeddelelsen HER


Export Expressen har sat fut i eksporten – nu vil Haderslev Erhvervsråd samarbejde om eksport i hele Sønderjylland
26. september 2016

Export Expressen kører i remise efter 2½ år med 16 virksomheder fra Haderslev Kommune som passagerer – erfaringerne skal arbejde videre, og gerne på tværs af hele Sønderjylland – et sønderjysk eksportnetværk er et af de nye mål – eksport er svært for de små, men ikke umuligt
Hent pressemeddelelsen HER

OL-guld til erhvervsrådet og Haderslev Svømmeklub

15. september 2016
Haderslev Erhvervsråd er stolte af at kunne præsentere Danmarks overraskende, følsomme og lynhurtige guldvinder fra OL i Rio – både som inspiration for de mange erhvervsfolk, der skal til erhvervstræf i Hammelev Hallen den 10. oktober – og samtidigt som en gave fra erhvervsrådet til Haderslev Svømmeklub, der har 50 års fødselsdag.
Hent pressemeddelelsen HER

Nu skal Sønderjylland have Succes Online
8. marts 2016
Tre sønderjyske erhvervsråd går sammen om at hjælpe virksomheder til digital vækst - Gratis træningsforløb i at få succes online - Sønderjyske erhvervsråds samarbejde skaber ekstra værdi for medlemmerne.
Hent pressemeddelelsen HER

Nu bliver det lettere at levere til kommunen

10. februar 2016
Den nye udbudslov kan give flere lokale opgaver. HER og Haderslev Kommune har fokus på lokale virksomheders muligheder som leverandører til kommunen, og nu ses de første konkrete resultater.
Hent pressemeddelelsen HER

Åbent klubmøde for erhvervsfolk i Erhvervssparring HER
1. februar 2016
Netværket og mentorordningen Erhvervssparring HER, som hører under Haderslev Erhvervsråd, holder et åbent klubmøde tirsdag den 9. februar kl. 19.00 – 21.00 på OPUS BUSINESS HOUSE, hvor der bliver inspirerende oplæg om, hvordan man gør sin virksomhed lækker overfor mulige købere og samarbejdspartnere.
Hent pressemeddelelsen HER