Persondatapolitik Haderslev Erhvervsråd

Hos Haderslev Erhvervsråd ønsker vi altid at give dig en god oplevelse. Når du benytter vores hjemmesider og vores øvrige kanaler, indsamler vi og behandler dine personoplysninger under hensyntagen til at beskytte og respekterer dit privatliv.

 

Ifølge gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger.

 

 

Hvad er persondata?

Persondata er enhver information, der kan relateres til en identificeret person, eller data der direkte eller indirekte kan identificere en person.

 

 

Indsamling og anvendelse af persondata

Når du anvender vores tjenester, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre bestilling af medlemskab eller andre ydelser og/eller levere tilpasset kommunikation og markedsføring til dig.

 

Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:

- gennemfører bestillinger uanset bestillingsformen og anvender vores hjemmesider

- modtager vejledning og/eller deltager i netværksaktiviteter

- tilmelder dig nyhedsbreve og interagerer med personlige marketingmeddelelser (e-mail, SMS)

- sender en forespørgsel, laver en reklamation eller giver os feedback

- deltager i kampagner, konkurrencer eller undersøgelser

 

Når en virksomhed melder sig ind i Haderslev erhvervsråd, vil den person der anmeldes som primær kontaktperson blive opført i den offentlige medlemsliste på vores hjemmeside med navn, mailadresse samt telefon, medmindre dette specifikt frabedes.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve og øvrige aktiviteter, indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (navn, adresse, telefonnummer, e-mail og evt. kommentarer, som du afgiver). Oplysningerne er nødvendige for at kunne betjene dig bedst muligt, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit medlemskab, rådgivningsforløb m.m.

 

Når du bruger vores hjemmesider, indsamler vi oplysninger om din adfærd på hjemmesiderne. Disse oplysninger bruger vi til statistisk analyse og forbedring af hjemmesiderne og vores services. Oplysningerne bruges også til at vise dig tilpasset og relevant indhold på vores hjemmesider, og/eller til annoncebrug på andre hjemmesider/apps som fx Facebook.

 

Tilmelder du dig personlige marketingmeddelelser på f.eks. e-mail eller SMS, indsamler vi de oplysninger (f.eks. e-mailadresse), som du selv måtte afgive ved tilmelding og/eller opdatering af din profil. Gennem dine handlinger på vores hjemmesider og tjenester, dette bruges til tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig.

 

 

Parter

Vi behandler dine personlige oplysninger med omhu og respekt og videregiver dem ikke til tredjeparter ud over det følgende:

 

Enheder internt i Haderslev Erhvervsråd, relevante erhvervsrettede enheder i Haderslev Kommune og andre aktører i det officielle danske erhvervsfremmesystem.

 

Betroede samarbejdspartnere for at kunne levere vejledning, varer og services, som du har bestilt eller tilmeldt dig, og kunne holde dig orienteret om status på din henvendelse.

 

Tredjeparter som vi har samarbejde med om f.eks. statistik, økonomistyring, markedsføring og kundeanmeldelser, fx Google Analytics, webCRM, E-conomic og eksternt bogholderi.

 

 

Opbevaring og sletning af persondata

Personoplysninger relateret til køb (medlemskab/egenbetaling) opbevares i 5 år efter købet er gennemført for at leve op til forpligtelserne i Bogføringsloven.

 

Personoplysninger som anvendes til at fremsende personlige marketingmeddelelser opbevares så længe, aftalen består og slettes umiddelbart herefter. Du kan til enhver tid afmelde dig disse tjenester, hvorefter oplysningerne slettes.

 

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

 

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

 

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, kan du skrive til os på adressen på info@her.dk.

 

 

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus. Du kan læse mere om, hvilke cookies vi anvender, formålet med indsamlingen og hvordan du kan slette eller afvise dem i vores cookie politik.

http://www.her.dk/cookies

 

 

Persondatapolitikken er senest opdateret d. 24. maj 2018.