MORE MOJN - MERE AF OS

More Mojn er en bevægelse - Vi skal være meget mere af os selv her i Haderslev Kommune - for vi ved, at vi både har meget at tilbyde og meget at være stolte af.

Bag More Mojn står Haderslev Erhvervsråd, Haderslev Kommune og Oplevelsernes Academy.

Gode historier i nærområdet

Haderslev kommune har enormt potentiale. Tænk hvis resten af verden vidste det, vi i fællesskab ved! Som små stjerner, drysset udover en nattehimmel, er vores attraktioner her og der og alle vegne. Mod øst, mod vest – mod syd, mod nord – overalt spirer lokale initiativer frem og spreder glæde og gode historier i nærområdet. 

Sammenhæng mellem attraktionerne
Enkelte af vores mange attraktioner er lette at få øje på – nogle gange alene på grund af deres størrelse – og ofte er det dem, der formår at trækker folk til udefra. Det er dem, der placerer Haderslev kommune på danmarkskortet – og det skal vi være glade for, for når det regner på præsten, drypper det som bekendt på degnen. Og lige præcis som de mindre får gavn af kendskabet til de lidt større, har de lidt større også i høj grad en interesse i, at deres besøgende får øje på mangfoldigheden blandt de små. Fordi netop mangfoldigheden gør vores område langt mere interessant – de besøgende oplever mere, de bliver lidt længere, bruger lidt flere penge og måske kommer de endda igen. De ser en sammenhæng.

Fællesskab og samarbejde på tværs af kommunen
At skabe den sammenhæng er en opgave, vi kan og vil løfte i fællesskab. I fællesskab vil vi forbinde den ene stjerne med den anden og skabe et væld af små stjernebilleder, der kan ses på lang afstand. 

Vi vil engagere os i hinanden, lære hinanden at kende og gå på opdagelse hos hinanden, så vi kan guide turisterne, kunderne, tilflytterne – alle vores gæster – videre på nye eventyr. Vi vil se udover vores eget lille smørhul af et nærområde og vise andre vej bare et lille stykke mod øst eller vest. Mod nord eller syd. Fordi vi ved, at der netop dér sidder andre og sender deres gæster videre til os, fordi vi samarbejder. Således vil vi hjælpe hinanden, skabe sammenhold og fælles stolthed. Fordi netop sammenhold og samarbejde kan mærkes hos alle vores gæster og give dem den plusoplevelse, et godt værtsskab er – og en grund til at opleve mere og komme igen. 

More Mojn sætter fokus på herlighederne
Engagementet og det gode værtsskab er derfor meget mere end en venlig gestus over for vores gæster og vores kolleger. Det er en tilstand – en tilstand vi kalder More Mojn. 

More Mojn er en bevægelse, hvor vi i fællesskab og med stolthed gør det til vores daglige mission at skabe sammenhæng mellem alt det gode, vi har at byde på her i Haderslev kommune. Hvor vi hjælper andre til at se, hvor vi er lidt mere Mojn end alle mulige andre steder, og hvor vi i fællesskab skaber gode historier og stjernebilleder, der lyser langt klarere end den enkelte stjerne i sig selv. 

Større oplevelser – Mere sammenhæng
More Mojn