DANSK PÅ JOBBET
- SÅDAN LYKKES DU MED UDENLANDSKE MEDARBEJDERE

Haderslev Sprogcenter tilbyder undervisning for voksne udlændinge. Alle ansatte på Sprogcentret har en Master i dansk som andetsprog eller en DAV (Uddannelse til underviser i dansk som andet og fremmedsprog for voksne).

 

Sprogcentrets opgave er at styrke voksne udlændinges danskkompetence. Selvom hovedsproget i virksomheden er engelsk, så kan dansk bidrage til at binde alle medarbejdere sammen. Ligesom dansk kan være medvirkende til at de udenlandske medarbejdere skaber sig en god tilværelse i Danmark uden for virksomheden.

Sprogcentret tilbyder 3 forskellige danskuddannelser på 3 forskellige niveauer. Danskuddannelse 3 er målrettet udlændinge, der har en videregående uddannelse fra deres hjemland.

Sprogcentret tilbyder også undervisning på hold med fokus på ordforrådstilegnelse og sproghandlinger inden for specifikke brancheområder samt pausesnak.

 

Sprogcentret vil gerne i kontakt med virksomheder med højtuddannede udenlandske medarbejdere, da vi tænker, der reelt er et behov for danskundervisning her både i forhold til ansættelsen på virksomheden men også i forhold til de sociale liv uden for virksomheden.  Vi vil gerne i dialog med virksomhederne for at lave et tilbud, der passer ind i virksomhedernes og de ansattes dagligdag.

 

Sprogcentret er naturligvis interesseret i samarbejde med alle virksomheder, ikke udelukkende virksomheder med højtuddannede.

 

Se videoen, som informerer om Sprogcentrenes tilbud om danskundervisning HER.


 

WORK-LIVE-STAY bygger bro mellem syddanske vækstvirksomheder og de bedste talenter!

 

Syddanmark kalder på dig!

Syddanmark er et område i vækst, fyldt med spændende internationale virksomheder, der er markedsledende indenfor lige netop deres felt! Det betyder masser af karrieremuligheder i et internationalt miljø, tæt på Europa og tæt på naturen.
Find dit karrierematch HER