1.JUNI 2021
Den kreative iværksætter - online kompetenceforløb

Freelanceakademiet, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Sjælland og Slagelse Erhvervscenter præsenterer: Den kreative iværksætter. Branche- og temaspecifikt forløb. Online. 2 x 4 timer samt 2 x 2 timer mellem d. 1/6 og d. 22/6.

 

Som kunstner og kreativ er du alligevel tit din egen chef, og står både for at skabe, planlægge, sælge og udføre alt i din ’butik’. Hver opgavetype kræver sit, men det bliver lettere, og du sparer vigtig tid, når du får sat det i system – i din egen virksomhed.

 

Forløbet er for alle danske iværksættere inden for kunstneriske og kreative fag, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

 

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

 

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende: 

Du ønsker at starte eller udvikle egen kreativ eller kunstnerisk virksomhed. Du er uddannet eller autodidakt. Du kan for eksempel være musiker, grafiker, billedkunstner, skuespiller, forfatter, designer eller fotograf.

 

  • Få styr på din forretningsmodel
  • Bliv skarp på SoMe, salg og prissætning
  • Få styr på fundraising og/eller kreative partnerskaber
  • Få styr på selvledelse, projektstyring, netværk og planlægning

 

Din guide på vejen fra god idé til god forretning

Freelanceakademiet har godt tyve års erfaring med at vejlede kreative og kunstneriske iværksættere. Underviser Lisbeth Rysgaard har selv 25 års erfaring som kreativ freelancer, og hun har undervist og coachet mere end 5.000 professionelle kunstnere og akademikere. Lisbeth er derudover hovedforfatter på ’Freelancehåndbogen’, som du får som grundbog på forløbet.

 

1. juni, 17-21
8. juni, 17-21
15. juni, 19-21
22. juni, 19-21

Alle aktiviteter foregår online.

 

Det forventes at du deltager aktivt og på alle fire workshops, da de er praksisorienterede og har fokus på dialog og netværk.

 

Tilmeld dig forløbet HER