22. APRIL 2021
Online netværkscafé: Fra Verdensmål til Hverdagsmål

"Verdensmålene er kun for de store virksomheder" 
"Det koster alt for meget at være bæredygtig" 
"Alle kan jo sige, at de arbejder med Verdensmålene" 
... Alt sammen fordomme fra virksomheder, der ikke arbejder med Verdensmålene endnu. Men Verdensmålene er for alle – store som små virksomheder. Det behøver ikke koste alverden, fordi du sikkert allerede gør noget. Og ja, alle kan sige det, men skal det være lovligt, skal det være rigtigt. 

Til netværkscafeen den 26. april kl. 8.30-9.45 kan du opleve KLS PurePrint, der er gået hele vejen og lever af en bæredygtig strategi. Samtidig kan du også finde ud af, hvordan du også kommer i gang med at gøre Verdensmål til Hverdagsmål ved at deltage i et gennemtestet forløb HER med 1:1 sparring, workshops og professionelle konsulenter. 


Der er fart på omstillingen
Hør også fra Jacob Olsen, ejer af Speed1Way - Vojens Speedwaycenter, som jo nok ikke er den mest bæredygtige virksomhed ved første øjekast. Men de har allerede har lavet flere forbedringer gennem sin deltagelse i forløbet. Hør hvordan de har grebet det an, og hvordan de også er med til at gøre en forskel. 


PROGRAM

     8.30   Velkomst
     8.35   Små skridt mod en bæredygtig strategi
               v/ Bent Hübertz, CMO, KLS PurePrint
     9.00   Netværk
     9.10   Fra Verdensmål til Hverdagsmål
               v/ Lene Bræraa og Jan Hyldal, HER
     9.25   Fart på omstillingen
               v/ Jacob Olsen, Speed1Way - Vojens Speedway Center
     9.35   Netværk
     9.45   Tak for i dag

Skal dine kommunikationsmedarbejdere eller mellemleder deltage?
Invitér ham eller hende med. Du skal bare sende linket videre til dem – alle ansatte i virksomheder, der er medlem HER er velkomne til at deltage.


TILMELDING:
Tilmeld dig ved at skrive til vores event- og medlemskoordinator Mette Juul Nielsen på mette@her.dk senest den 21. april inden kl. 12.00.