23. AUGUST 2021
Firmadyst: Slå de andre i gokart

Saml et hold og vær de første til at løfte den store pokal i den store firmadyst. Mærk suset i maven, når du drøner afsted til gokart på Danmarks længste udendørs bane hos Kart Racing. Det er fuld fart og sjov på fire hjul, når vi skal have afgjort, hvilket hold, der når flest omgange på 2 timer.

Kom og bliv en rigtig racerkører for en dag, når du sætter dig til rette i en gokart, trykker speederen i bund og mærker suset i maven.

Den store firmadyst køres som Le Mans på to timer. Der kan være 4-5 personer pr. hold, og hvert hold skal skifte kører minimum 5 gange i løbet af racet. 

Der er præmier til dem, der kører flest omgange og for den bedste holdånd i pitten. 

Når vi er færdige med at køre, giver vi en pølse og øl, hvor der også er mulighed for at netværke og prikke lidt til dem, der var lidt langsomme i svinget. 

 

Stil op som hold: 
Saml et hold med dine kolleger og tilmeld jer som et samlet hold. Tilmeld dine kolleger som dine gæster. Find også gerne på et holdnavn og skriv det med i mailen til mette@her.dk


Bliv en del af et hold: 
Har du en enkeltmandsvirksomhed, mangler dine kolleger fart i blodet, eller vil du være med på et mix hold på tværs af flere virksomheder? Tilmeld dig som enkeltperson, så mixer vi et hold. Tilmeld dig ved at skrive til mette@her.dk og skriv, at du vil på et mix hold. 


Pris: 
Det koster kun 250 kr. eksklusiv moms pr. person. 


Praktisk info: 
Grundet corona må køredragterne ikke lånes ud. Derfor skal man køre i eget tøj og sko. Alle får udleveret en personlig hue til at bære i hjelmen. Alle hjelme desinficeres med UV-lys, inden den skifter bruger. 

Alle deltagere skal møde op med en negativ coronatest, der maks er 72 timer gammel. 

 

PROGRAM

     16.00   Ankomst
     16.25   Velkomst og introduktion
     17.00   Fuld fart frem!!
     19.15   Vinderne hyldes
     19.30   Netværk, øl og pølser
     21.30   Tak for i dag – kør forsigtigt hjem

 


TILMELDING:
Tilmeld dig i en mail til vores event- og medlemskoordinator Mette Juul Nielsen på mette@her.dk – husk at skrive i kommentarfeltet, om du deltager på et hold, eller du vil med på et af de blandede hold, vi laver. 
Senest den 19. august kl. 12.00. 
Der er plads til 25 hold efter først-til-mølle princippet.