23. MARTS 2021
Iværksted - Effektiv hjemmeside

IVÆRKSTED: GØR DIN HJEMMESIDE MERE EFFEKTIV OG FÅ FLERE KUNDER

Har din virksomhed har en hjemmeside, som du er stolt af?

Eller måske er du usikker på, om hjemmesiden egentlig er god nok?

 

Uanset om du er en lille enkeltmandsvirksomhed eller er ansat i en virksomheden med flere hundrede ansatte, så er det de samme mekanismer, der virker – eller ikke virker – for at fastholde kunderne på virksomhedens hjemmeside.

Hvis din hjemmeside skal virke, skal den fremstå professionel og skabe tillid, så den besøgende vil udføre den ønskede handling: Købe, tilmelde sig, kontakte...

Men hvordan gør den det? Hovedemnet er brugervenlighed, og fokus er at få din virksomheds hjemmeside til, at udstråle endnu mere troværdighed. Følg med til webinaret, når Lise Mulvad fra KonOp deler ud af tips og tricks. 
 

Til webinaret arbejder vi med: 

  • Hvordan en marketing investering kan give et større udbytte, uden at marketing budgettet øges
  • Du får indsigt i, hvorfor det ikke bør være første prioritet, at kaste sig ud i SEO (Søgemaskine Optimering)
  • Du opnår større forståelse for, hvordan kunder ser og opfatter virksomhedens hjemmeside (uddrag fra deltagernes hjemmesider)
  • Se eksempler på hvilke (ofte små) tiltag der kan foretages på hjemmesiden, så troværdigheden øges og flere besøgende får lyst til at blive kunde (uddrag fra deltagernes hjemmesider).

Efter webinaret bliver du også tilbudt en individuel 1:1 sparringssamtale. 

I en individuel samtale (20-30 minutter) vil du efterfølgende modtage en evaluering af din virksomheds hjemmeside, samt konkrete forbedringsforslag der kan optimere hjemmesiden og gøre den endnu mere effektiv. 

 

TILMELDING
Tilmeld dig HER – det er GRATIS at deltage. 
Senest den 19. marts 2021. 

 

Lise kommer til at bruge de tilmeldtes hjemmesider som eksempler i webinaret. Hvis du vil frabede dig det, skal du skrive det i kommentaren ved din tilmelding.