26. APRIL 2021
Musikken som levevej - forløb for professionelle

Online forløb

 

Musikken som levevej - forløb for professionelle

Entreprenerdy, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Sjælland, DPA og Promus præsenterer:
Musikken som levevej – forløb for professionelle. Branche- og temaspecifikt forløb. Online. 8 X 1,5 time mellem 26/4 og 12/5. Forvent forberedelse.

 

Få viden og værktøjer til at skabe et økonomisk bæredygtigt og kunstnerisk meningsfyldt arbejdsliv som selvstændig i musikbranchen. Få styr på strategien og mod og motivation til at føre din forretningsidé ud i livet. Bliv en del af et fagligt netværk med andre musik-iværksættere og få feedback på dine drømme og ambitioner.

 

Forløbet er for ambitiøse, professionelle iværksættere i musikbranchen, som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav. 

 

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

 

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:

 

Du arbejder allerede professionelt med musik, måske endda som selvstændig. Du kan være udøvende, komponist, sangskriver, producer, musikforlægger, manager eller labelejer etc. og du ønsker konkret, brugbar inspiration og viden til at opstarte eller udvikle din forretning.

 

På dette intensive forløb bliver du fortrolig med forretningsmodeller og forretningsplanlægning, så du kan slippe kreativiteten endnu mere løs. Vi arbejder med:

 

  • Afklaring og motivation. Hvilke visioner har du for din forretning, og hvad er det der driver dig?
  • Handlingsplan og målsætninger. Hvordan opstiller du målsætninger, og hvordan realiserer du dem?
  • Økonomi og ressourcer. Et overblik i øjenhøjde – det er her forretningsgrundlaget virkelig testes. 

 

Det forventes at du afsætter 30-60 minutter til forberedelse forud for hver session, da det er vigtigt at vi kan diskutere og give feedback på hinandens cases i både plenum og mindre grupper. 

 

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 

 

Entreprenerdy er eksperter i værktøjer og programmer til udvikling af forretningsmodeller for iværksættere, og har igennem de seneste 8 år hjulpet over 1000 virksomheder med at komme godt fra start.

 

Læs om hele forløbet HER

 

Tilmelding til erhvervskoordinator Lene Bræraa på lene@her.dk

Tilmeldingsfrist 25/4 2021 kl. 09.00