FASON Netværksmøde (ikke flere pladser)
28. september 2021 - 17.00

FASON Netværksmøde (ikke flere pladser)

Der er desværre ikke plads til flere deltagere denne gang. Men sæt allerede kryds nu, så du kan komme med næste gang, når vi besøger Pernille Corydon den 17. november. 

Kom til en spændende netværksaften med faglige indlæg, som både styrker dit netværk og din personlige udvikling. Dagens tema handler om det, at følge sin drøm og passion og kaste sig ud i at blive iværksætter. Allan Ømand Ungstrup fortæller om at være selvstændig, hvordan han skaber en god arbejdskultur, hvordan han netværker lokalt og hvorfor bacon ikke bare er bacon.

 

PROGRAM:

17.00 Velkommen

17.10 Virksomhedspræsentation: Ømands

Fra revisor til iværksætter, baconista, forfatter og restaurationsejer – når drømme og passion bliver til virkelighed v/ Allan Ømand Ungstrup

18.00 Vi spiser Baconistaburger og netværker

18.30 Eksternt oplæg med temaet: Dyrk sammenholdet på arbejdspladsen.

19.30 Tak for i aften

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Haderslev Erhvervsråd, Work-Live-Stay Southern Denmark og Dansani er netværkets initiativtagere.

FAglig SOcial Netværk er for dig, der pendler ud af Haderslev eller har job i en virksomhed, som ligger i  Haderslev kommune og gerne vil have et netværk i området.


Hver gang besøger vi en ny virksomhed og inviterer en relevant oplægsholder, som gør dig klogere og giver dig værktøj til din arbejdsdag og personlig udvikling, mens der også er tid til netværk og at danne sociale relationer.

 

Tilmelding skal ske til lene@her.dk senest den 24. september.