Netværkscafé: Tilmeld dig årets gokart firmadyst; det er sjovt og der er fart over feltet!
1. september 2022 - 16.00 - 21.30

Netværkscafé: Tilmeld dig årets gokart firmadyst; det er sjovt og der er fart over feltet!

Netværkscafeerne for efteråret skydes i gang med et brag af en Gokart Firmadyst ved Kart Racing i Vojens. Tilmeld dig nu, hvis du vil sikre dig én af de attraktive pladser. Saml din afdeling og sæt dig godt til rette i sædet, og mærk suset i maven, når du drøner afsted. Oplev også stemningen i pitten, hvor der er alle muligheder for at netværke med de andre deltagere i Haderslev kommune.

Den store firmadyst køres som Le Mans, og løbet varer ca. 2 timer. Hvert hold skal bestå af 4-5 personer, og I skal skifte kører minimum 5 gange i løbet af de to timer.
Der er præmier til det hold, der kører flest omgange og for den bedste holdånd i pitten.
Når løbet er færdigt, kan du velfortjent nyde lækre grillpølser og kolde drikkevarer - og selvfølgelig drille dem, som var lidt langsomme i svingene og kom sidst i mål.
Med andre ord, så skyder vi netværkscaféerne i gang med et brag af en aften med fart over feltet, godt selskab, gode muligheder for at netværke og lidt godt til ganen. Og vidste du forresten, at Kart Racing i Vojens har Danmarks længste udendørs bane?

 

Der udleveres ikke køredragter, så vælg tøj og sko som du kan køre i. Alle får udleveret en personlig hjelmhue til at bære i hjelmen, men har man sin egen, er man velkommen til at medbringe denne. Inden løbet bliver alle hjelme desinficeret med UV-lys, der dræber bakterier, så man trygt kan deltage i løbet.

Tilmelding til info@her.dk og vælg om du stiller op som hold eller ønsker at blive del af et blandet hold. Læs mere her;

Stil op som hold:

Saml et hold med dine kolleger og tilmeld jer som et samlet hold. Send en mail med dit og dine holdkammeraters navne + jeres holds navn til info@her.dk

Bliv en del af et hold:

Kan du ikke stille et fuldt hold, så fortvivl ikke. Tilmeldt dig blot som enkeltperson, så mixer vi hold blandt alle enkelttilmeldte. Send en mail med dit navn og at du ønsker at deltage på et mix-hold til info@her.dk

Pris:

Det koster kun 250 kr. eksklusiv moms pr. person

Deadline er mandag d. 29. august 2022, men holdet fyldes efter først til mølle-princippet, så tilmeld dig gerne i god tid, hvis du vil sikre dig en plads.

Vil du have en påmindelse?