Netværkscafé: Bliv inspireret af unikke løsninger og lær om holistisk ledelse
24. november 2022 - 08.00 - 09.15

Netværkscafé: Bliv inspireret af unikke løsninger og lær om holistisk ledelse

Glæd dig til, at blive inspireret ved virksomheden DSG Industri i Haderslev, som er specialiserede i unikke og utraditionelle løsninger. De er blandt landets førende producenter af avancerede løsninger inden for glas til erhverv, og du bliver sikkert overrasket og imponeret over hvordan glas kan bruges i moderne byggeri.

Du har måske hørt om holistisk og bæredygtig ledelse - det er top-aktuelt og er en anderledes og moderne måde at anskue ledelse på. Vi får besøg af Morten Funk Eppler fra Eppler HR, som tager os gennem tankerne bag den holistiske ledelse. Han fortæller om hvorfor du skal erstatte KPI'er med KHI'er, hvor dit fokus flytter sig fra "performance" til "humans" - altså et langt større fokus på mennesket. og selvfølgelig at det kan ses på din bundlinje, på medarbejder trivsel, på produktivitet... kort sagt, de vigtigste parametre i de fleste virksomheder.

Vil du med til et kig ind bag facaden ved DSG Industri og have et inspirerende indspark omkring ledelse, så tøv ikke med at tilmelde dig.
Tilmelding via linket herunder.
Efter netværkscaféen kan man tage med på en rundtur. Giv blot besked efter netværkscaféen, hvis du ønsker at deltage.

 

Program

  • 08.00 - 08.25: Velkomst, kaffe og netværk
  • 08.25 - 08.50: Holistisk ledelse - fokus på mennesker frem for "performance"; v. HR Business Partner Morten Funk Eppler
  • 08.50 - 09.15: Et indblik i DSG Industri; v. administrationschef Maja Paulsen
  • 09.15 Tak for i dag.

Rundvisning efterfølgende for de interesserede.

 

Addresse: Langkær 6, 6100 Haderslev

 

Tilmeld dig HER og tag gerne en kollega med!
(Tilmeld dig senest den 23. november kl. 12.00)

Vil du have en påmindelse?