Sæson Intro 2023
21. marts 2023 - 19.00 - 21.15

Sæson Intro 2023

Er du nysgerrig på, hvad der venter af aktiviteter i kommunen i 2023?

Samt få mere viden om det Oplevelsenetværk, du sidder med i – så kan du med fordel melde dig til Sæson Intro d. 21. marts kl. 19.00.

 

Du får:

  • Mere information om, hvad sæsonen byder på i år – og hvordan Oplevelsesnetværket stadig kan understøtte din forretning og dine kommende samarbejdsaftaler i 2023.
  • Oplæg fra Torsten Bo Jørgensen, som har skrevet bestseller-bogen: Vinder-Butikker.
  • Fastholdelse af det gode netværk på tværs af aktører i handel-, erhverv- og turist-brachen.

Vi glæder os til at se dig

...til en aften med netværk, oplæg og foredrag. Du kan få mere viden om årets begivenheder i kommunen – og på tværs af Sønderjylland, det nye samarbejde mellem VisitHaderslev og Destination Sønderjylland og om, hvordan du får meget ud af Oplevelsesnetværket HER i 2023.

 

Tilmeld dig HER og sikre dig en plads til Sæson Intro 2023!
Tilmeld dig senest fredag d. 17. marts 2023.

 

Sted: Hotel Norden, Storegade 55, 6100 Haderslev

 

Program:

  • kl. 19.00: Destination Sønderjylland, Haderslev Kommune og HER giver dig indblik i det fremtidige samarbejde og årets mange begivenheder, som tiltrækker turisterne til kommunen. Her vil serveres kolde/varme drikke og kage.
  • kl. 20.15: Hvad definerer en vinder-butik? Hør Torsten Bo Jørgensen fortælle om, hvordan du sikre god kundestrøm og fortæller den gode unikke historie om din forretning. Læs mere om Torsten Bo Jørgensen HER.
  • kl. 21.15: Tak for i aften.

 

OBS til Haderslev Butikker!

Medlemmer af Haderslev Butikker er inviteret til deres Generalforsamling d. 21. marts i samme tidsrum, på samme lokation. Her vil Haderslev Butikker have fokus på handelskommunen i 2023.

 

Ønsker du, som deltagende til Generalforsamlingen for Haderslev Butikker, at få viden om Sæson Intro arrangementet efterfølgende, så skriv en mail til sofie@her.dk - så sørger vi for at genfortælle de vigtigste overskrifter til dig.