Hvorfor skal du vælge Haderslev?

Med din virksomhed i Haderslev kommune bliver du en del af et stærkt og unikt fællesskab. HER kan du møde erhvervslivet i øjenhøjde og hurtigt udvikle gode relationer på tværs af brancher.

Porten til Europa

Med E-45 og jernbanen lige midt i kommunen har du nem og god adgang til resten af Europa. Der er flere byggegrunde ved motorvejsafkørslerne Vojens og Haderslev N til favorable priser.

Hvis du er mere til at tranportere dine varer med tog, kan du også få direkte tilkobling til jernbanesporet i Vojens, hvor du kan læsse dine varer direkte fra din virksomhed på toget. Porten til Europa er åben.

Alsidig og dygtig arbejdskraft

Placerer din din virksomhed i Haderslev kommune kommer du tæt på alsidig og professionel arbejdskraft, som er klar til at hjælpe din virksomhed til succes. Med placeringen tæt på tyskland og i køreafstand fra de større danske byer, kan du både tiltrække højtuddannede og faglært arbejdskraft til din virksomhed.

Har du brug for hjælp med rekrutteringen, kan du kontakte vores udviklings- og salgskoordinator Per Gregersen på telefon 51 51 04 50 eller Haderslev Jobcenter.

Fra Verdensmål til Hverdagsmål

Få sparring til, hvordan din virksomhed gør FN's Verdensmål til en naturlig del af hverdagen. Du kan få personlig sparring fra vores udviklingskonsulenter, eller du kan vælge at deltage i vores forløb "Fra Verdensmål til Hverdagsmål". Vi sætter både fokus på det, I allerede gør i jeres virksomhed, og de muligheder der er for at gøre endnu mere. De fleste virksomheder gør faktisk overraskende meget, uden de er opmærksomme på det. Det hjælper vi dig med at gøre synligt.

Læs mere HER eller kontakt vores udviklingskonsulent Jan Hyldal på jan@her.dk eller 51 51 07 50 og hør mere om forløbet.

En del af Sønderjylland og Trekantområdet

Med vores gode placering er vi både en del af Sønderjylland og Trekantområdet. Det betyder, at du ved at placere din virksomhed i Haderslev bliver en del af to stærke netværk, der arbejder på at fremme erhvervet i vores område.

Tæt på det hele
Du har hverken langt til resten af Danmark og Norden eller til resten af Europa. E-45 går lige igennem kommunen, mens du kan få direkte adgang til jernbanen med dine produkter.

Ring til vores chefkonsulent Jan Hyldal på 51 51 07 50 eller skriv til ham på jan@her.dk og hør om alle mulighederne for placeringen af din virksomhed – hvad enten det handler om, at du vil bygge nyt, eller hvis du vil finde eksisterende lejemål.