HADERSLEV HANDLER NU

Coronavirussen har ramt detailhandlen hårdt, og derfor vil vi gerne hjælpe, så vi også har en detailhandel, når det hele er under kontrol igen.

Vi gør under Coronakrisen både brug af en nyoprettet hjemmeside, Facebook og en helt ny webshop løsning.

 

“HaderslevHandler.Nu” er overskriften på den nye kampagne, som Haderslev Erhvervsråd har taget initiativ til. Her er 10 små lokale ildsjæle blevet aktiveret, og de arbejder lige nu på højtryk for at hjælpe med kampagnen. Kampagnen bliver kørt på alle tænkelige platforme, både når det gælder traditionelle og sociale medier. Kampagnen vil have fokus på, hvordan man støtter sine lokale butikker ved at handle lokalt og gør det lige nu, hvor der er brug for det.

 

I det følgende beder vi jer hurtigt tage stilling til og efterfølgende handle på:

  • Skal min butik vises på den nye lokale hjemmeside haderslevhandler.nu?
  • Tilmeld jeres butik facebookgruppen HaderslevHandler.Nu med jeres virksomheds facebookside
  • Vil jeg gerne med i den lokale webshop? 

Hjemmeside - uden omkostninger at være en del af for medlemmer af HER og Haderslev Butikker
På hjemmesiden haderslevhandler.nu fortæller vi, hvordan man handler nu – med omtanke – hos vores lokale butikker. Vi viser, hvilke butikker man stadigt kan handle hos, og hvordan man kan handle hos dem – og vi fortæller kunderne, hvordan de er dygtige kunder i en Corona-tid. Der er også direkte link til en eventuelt allerede eksisterende webshop eller den nye lokale webshop, som oprettes i forbindelse med kampagnen.

I forbindelse med oprettelse af jeres butik på hjemmesiden har vi brug for informationer fra butikkerne. Derfor vil vi bede alle, der har butik og som er medlem HER og/eller af Haderslev Butikker, om at udfylde blanketten HER, hvis du ønsker at være med. Udfyld blanketten og send den retur til gert@her.dk. Jo hurtigere vi får informationerne, jo hurtigere vil du komme med på hjemmesiden.

 

Facebookgruppe og -side - uden omkostninger at være en del af for medlemmer af HER og Haderslev Butikker
Haderslevhandler.nu køres også på Facebook. Her køres der både med en gruppe og en side.

Sådan bruger du vores Facebook platform:

Facebookgruppen: Tilmeld dig gruppen HaderslevHandler.Nu med din virksomheds facebookside. Det gør det muligt for dig at agere som din virksomhed, fremfor som privatperson. 
I gruppen kan du lægge dine tilbud ud til borgerne, og vær gerne rigtigt omhyggelig med at fortælle dem, hvordan de trygt kan handle hos dig.

Lægger du opslag på dine egne sociale platforme, så brug gerne #HaderslevHandlerNu, og du må meget gerne tagge os i dit opslag.
Facebook siden:
Vi samler på alle de gode historier, som vi bringer videre på Facebooksiden Haderslev Handler. 

Har du en særligt god historie? Altså sådan én af dem, der lige løftede dit humør, og som kan bringe smilet frem hos andre, så slå historien op på din Facebook og brug #HaderslevHandlerNu og tag os meget gerne – eller tag kontakt til Nete Kaasen via Messenger, så hjælper hun dig med at få historien bragt ud til glæde for andre. 

 

Lokal webshop:
I forbindelse med kampagnen lanceres en ny lokal webshop. Shoppen kommer til at hedde haderslevshop.dk. Den fælles webshop laves som en undershop til Miinto.dk, så i første omgang er det kun butikker, der har varer inden for Miintos sortiment, dvs. fashion butikker og brands, der kan komme på. Oprettelse kan ske meget hurtigt og det er en superlet shop at bruge som butik. De fleste kædebutikker har jo i forvejen online-shopping, så initiativet er først og fremmest rettet mod de mange specialforretninger, der ikke har en webshop.

 

Praktik:
Det som i praksis vil ske er, at jeres varer både kommer på Miinto, som landsdækkende platform - og samtidigt i en lokal shop, som vi styrer. HER betaler oprettelse og grundgebyrer de første 60 dage, derefter vil der være et opstartsgebyr for butikker, som vi fortsætte på Miinto. Butikken skal betale provision for salget. Alt salg via Haderslevshop.dk koster 3 % og alt salg via Miinto.com koster 20 % - det samlede Miinto-koncept ligger i præsentationen HER.

Vores store kampagne vil sende folk til den lokale webshop, så det er vores vurdering, at minimum 80% af varerne vil blive solgt lokalt – men I kan også lave tilbud, der er så gode, at de sælges på Miinto til folk i Frederikshavn, Køge eller Viborg...

 

Kom i gang:
For at komme i gang skal butikken udfylde en aftale HER og sende den til Gert Helenius på gert@her.dk
Er du allerede medlem af miinto.dk? Så giv også Gert besked, så du automatisk kan blive meldt til Haderslevshop.dk også.

OBS! Passer du ikke ind i miintos sortiment, men vil rigtig gerne med i den fælles lokale webshop, så giv os en melding, så vi kan se om vi kan finde en løsning.

 

Vi glæder os til at gøre en forskel for dig og din forretning.