HANDEL

HER kan du læse om de vigtigste tiltag for handelslivet i kommunen. Et vigtigt punkt for os alle er at holde liv i vores lokale butikker. Derfor har vi taget initiativ til en lokal handelskampagne, som du kan læse mere om HER.

 

Dygtiggør dine medarbejdere under Covid-19

Nogle oplevelsesaktører har efterspurgt forskellige online forløb, som kan bruges til at dygtiggøre medarbejdere i denne tid. Nedenfor er der samlet forskellige tilbud.

 

Værtskabskurser

Destination Sønderjyllands værtskabskursus ligger frit tilgængelig, for alle der arbejder med turisme i Sønderjylland. For at få adgang skal du sende en mail med deltagerens navn og e-mail til info@dssj.dk, så bliver der sørget for at vedkommende bliver oprettet og kan komme i gang.  

 

Succes online

Google har lavet en lang række kurser, der introducerer deltagerne til at få en bedre digital tilstedeværelse. Kurserne er gratis og kan findes HER.

 

VisitDenmarks Webinarer

VisitDenmark har lavet en lang række webinarer. Nogle er målrettet destinationsselskaber og visitorganisationer, men andre er også velegnede for turisterhvervet generelt.
Vi anbefaler at kigge nærmere på disse:

Marketing Hacks

Content Creation (på engelsk)

Social Media strategier  

Du finder alle webinarerne HER.

 

Vi opdaterer løbende vores Corona informationssider, og står altid klar til at svare på de spørgsmål, som du måtte have. Du kan fange os på telefon 73 53 14 00.