HADERSLEV ERHVERVSRÅDS LOGO

Haderslev kommune er en sammensat og kompleks størrelse. Kompleks, fordi der konstant sker noget i alle afkroge af kommunen - sammensat, fordi det hele alligevel danner en sammenhæng, en helhed. Kommunen er udtrykt i ikonet, der ved første øjekast i sin helhed gengiver Haderslev kommunes geografiske form. Ved nærmere eftersyn bliver det imidlertid synligt, at helheden er sammensat af et væld af små cirkler i samme størrelse – netop fordi vi i Haderslev anerkender, at alle delelementer har hver deres helt specielle særtegn, udtrykt ved brugen af de mange forskellige farver. 

 

Haderslev Erhvervsråd arbejder for hele kommunen - internt som eksternt ønsker vi, at skabe fordele og synergier ved at etablere de til enhver tid bedste alliancer. 

 

Men vores logo er ikke bare et logo – vores logo er samtidigt et vigtigt arbejdsredskab. Derfor er logoet tænkt, så det er muligt at gå på opdagelse i kommunen og fremhæve forskellige delelementer og steder ved at zoome ind på de enkelte cirkler. På den måde kan logoet finde anvendelse ved præsentationer og gøre det nemmere at fortælle en samlet historie om Haderslev. 

 

Hjemmesiden HER.dk har ligeledes flere funktioner, der gør det muligt at anvende selve webadressen i alt, hvad vi gør. HER står for Haderslev Erhvervsråd, men HER er også en geografisk angivelse, hvor HER genfindes i hver enkelt cirkel – og i sammenhængen mellem cirklerne – fordi HER netop repræsenterer alle dele af kommunen. Geografisk som erhvervsmæssigt.

 

RETNINGSLINJER FOR BRUGEN AF LOGOET

Logoet må kun blive benyttet efter aftale og i samarbejde med Haderslev Erhvervsråd.

 

FORMATER

Vores logo findes i forskellige formater, og kan bruges i flere forskellige farvekombinationer. Kontakt vores marketingmedarbejdere på info@her.dk, for at få tilsendt det format, du skal bruge og for at høre mere om, hvordan det må bruges.