HJÆLP FRA INDUSTRIENS FOND TIL SMV'ER

Har din virksomhed tilpasset sig situationen under og efter coronakrisen?

Et nyt onlineforløb skal lære virksomhederne at håndtere udfordringerne og udnytte de muligheder, der opstår i kølvandet på corona-pandemien, samtidig med at de kan komme på forkant med fremtidige kriser.

 

'The new normal'

Kriser afføder en række udfordringer, men skaber også muligheder for udvikling. Disse muligheder bør din virksomhed gribe, hvis I ønsker at komme styrket ud til den nye virkelighed, der venter – ’the new normal’. 

Derfor tilbyder Teknologisk Institut og FORCE Technology nu et onlineforløb, der munder ud i en konkret handlingsplan for din virksomhed.

 

The New Normal er et individuelt onlineforløb med 50 betalte rådgivningstimer, der skal hjælpe din virksomhed med at konkretisere mulighederne for udvikling i forbindelse med corona-pandemien. The New Normal er finansieret af Industriens Fond.

 

Hvordan foregår The New Normal-forløbet?

I får tilknyttet en facilitator fra Teknologisk Institut eller FORCE Technology med mulighed for input fra andre vidensmiljøer. Facilitatoren indgår i en dialog med jer om jeres specifikke udfordringer ifm. krisen.

Forløbet vil være fokuseret på udvikling og/eller implementering af konkrete tiltag. Et eksempel kunne være et tiltag, der har til formål at flytte din virksomheds aktiviteter derhen, hvor kunderne er. 

På 4-6 uger udarbejder I sammen med facilitatoren en konkret handlingsplan med både her-og-nu-aktiviteter og post-krise-aktiviteter. I gennemsnit vil det online rådgivningsforløb typisk bestå af 4-5 individuelle online møder (af ca. én times varighed).

 

Læs mere om forløbet HER