Rekruttering af medarbejdere

Få hjælp til rekruttering af medarbejdere til din virksomhed HER. Vi hjælper dig med de rette værktøjer eller kontakten til en lokal rådgiver, som du kan bruge som sparringspartner gennem hele forløbet.

Jobcenter Haderslevs virksomhedsservice

Mangler du arbejdskraft, kan du med fordel kontakte virksomhedsservice på Haderslev Jobcenter. Få svar inden for 24 timer og et konkret bud på, hvordan Jobcentret imødekommer din virksomheds behov inden for 72 timer.  

Læs mere om Jobcentrets virksomhedsservice

Akademikernes a-kasse

Tiltræk de bedste med Akademikernes A-kasses tilbud om en rekrutteringsservice, som er til alle virksomheder, der søger en højtuddannet medarbejder. De tilbyder en gennemprøvet matchproces, der passer til din virksomhed, og som er drevet af dygtige konsulenter og researchere.

Læs mere om Akademikernes A-kasse

HK jobbørs

HK hjælper dig med at finde medarbejdere og egnede kandidater – både til faste stillinger og vikariater. Alt du skal gøre er at oplyse, hvilken medarbejderprofil du søger og sende en stillingsbeskrivelse – så klarer HK resten.
Det er nemt, hurtigt og gratis.

Læs mere om HK’s Jobbørs

Akademiker kampagnen

”Vi skal turde ansætte folk, der er klogere end os selv, fordi opgaverne bliver løst hurtigere og mere kvalificeret. Viden skaber vækst og udvikling”
- Jette Rohde, Sten og Grus Prøvestenen A/S

Der er sat fokus på erhvervslivets arbejdskraft i vores kommune gennem Akademikerkampagnen. Kampagnen er målrettet SMV'er i Haderslev Kommune.

Læs hvorfor du skal ansætte en akademiker, om tilskudsmulighederne og læs om virksomheder, der har ansat højtuddannede.

Læs mere om Akademiker Kampagnen

Gratis markedsføringsmaterialer til rekruttering

Her finder du links og markedsføringsmaterialer, der kan hjælpe dig i rekrutteringen af medarbejdere samt hjælp til at give nye internationale medarbejdere en god start på deres nye liv her i Danmark.

Kontakt

Har du svært ved at finde rundt i alle de gode tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Vi er din sparringspartner til at finde den bedste løsning til dig og din virksomhed.

Kontakt Per Gregersen på per@her.dk eller +45 5151 0450 for at høre mere.

Læs mere...