HOLLANDSK KEY ACCOUNT/LOGISTIKANSVARLIG SØGES FOR MEDLEM

OrifO Logo

 

 

 

 

 • Har du lyst til at arbejde i et internationalt miljø?
 • Kan du lide at arbejde i et mindre team?
 • Vil du gerne arbejde med Key Account og logistikopgaver?

 

Hos OrifO er vi et lille team, som arbejder i et internationalt miljø med kunder og leverandører i store dele af verdenen. Vi ønsker en tæt og vedvarende relation til vores forretningsforbindelser, hvorfor det er vigtigt for os at være en professionel og fremsynet partner. Denne strategi har gjort os til en sund virksomhed, som er i fremdrift og respekteret i vores branche.

 

Som Key Account/logistikansvarlig får du selvstændigt ansvar for egne kunder (primært Holland) samt leverandører, og skal i dette krydsfelt formå at efterkomme kundernes ønsker samtidig med at leverandørerne får de bedste produktionsbetingelser. Vi deltager i produktudviklingen sammen med vores leverandører, hvorfor du skal være god til at lytte og forstå kundernes behov og ønsker. Du er således et vigtigt bindeled på mange områder, og skal være god til at kommunikere såvel internt som eksternt. Du kommer til at indgå i logistik-/kundeteamet, hvor du arbejder tæt sammen med kollegaer med tilsvarende opgaver.

 

Dine opgaver er hovedsageligt:

 • Implementering af ny kontrakt i Holland
 • Besøge kunde(r) og leverandører evt. i samarbejde med kvalitetsafdelingen
 • Ordremodtagelse/-håndtering samt opfølgning med kunder og leverandører
 • Håndtering af transporter i ind- og udland

Opgaverne spænder således bredt fra logistiske opgaver til kundeservice. Du ønsker og kan administrere ”frihed under ansvar”, da det er en af kerneværdierne i virksomheden. For at få succes i jobbet skal du arbejde struktureret og grundigt med tingene, samtidig med at du kan håndtere flere opgaver samtidigt. Endvidere forventes det, at du selvstændigt kan varetage dine kunder og opgaverne vedr. ordre, logistik, kundeservice m.m.

 

Personen, vi leder efter, har:

 • Erfaring med kundeservice og logistikopgaver, gerne fra en lignende stilling i en handelsvirksomhed.
 • Gode sprogkompetencer i skrift og tale på hollandsk, engelsk og tysk.
 • Et godt kendskab til MS Office-pakken (Outlook, Word og Excel).
 • Kendskab til C5 eller tilsvarende system.

 

Du skal kunne se dig selv i en velfungerende virksomhed i fremdrift, hvor der er en flad struktur, samt en uformel tone, og alle er klar til at hjælpe hinanden.

 

Arbejdspladsen ligger i Haderslev, og arbejdstiden er 32-37 timer ugentlig. Du må forvente en 10-20 rejsedage pr. år.

 

OrifO ApS samarbejder med HR Supporten, som deltager i rekrutteringsprocessen. Du skal sende din ansøgning senest d. 14. januar 2019 til RHP@HR-supporten.dk. Rekrutteringen stopper dog, så snart den rette kandidat viser sig. HR Partner René Høegh Pedersen (HR Supporten), tlf. 3045 0367.

 

OrifO ApS er en virksomhed, som leverer langtidsholdbare fødevarer primært til brug i militære feltrationer og lignende typer af kunder. Vi har ingen egenproduktion, men er ordreproducerende via et netværk af leverandører i både ind- og udland. Vi sælger produkterne under vort eget OrifO brand og andre leverandør brands. Du kan læse mere om OrifO ApS på www.orifo.com.