Lavlarm(1)

MICRO-MARKETING-PAKKER TIL 50 SMÅ VIRKSOMHEDER

Værdi ca. 6.000 kr. pr. pakke. Egenbetaling kr. 1.500

Konceptet er enkelt. Sammen med lokale kreative er der defineret 9 små pakker til virksomheder ud fra en betalingsmodel, hvor alle giver lidt til den gode løsning. Kommunens pulje dækker 2.500 kr., virksomheden skal selv betale 1.500 kr. – som opkræves fra HER pr. 1 november 2020 – og desuden lægger hver af de lokale kreative lidt ekstra indsats i opgaverne.

 

Virksomheder, der ønsker en marketingpakke, skriver en kort mail til HER om, hvad de gerne vil sætte i gang med pakken, og hvilken pakke der ønskes. De indkomne ansøgninger behandles hver uge, indtil alle pakker er sat i omløb.
 

Få opdateret virksomhedens fotomateriale, evt. suppleret med nogle videoklip.

(I alt 6-8 timers kreativt arbejde)

 

Få hjælp til at få virksomheden effektivt eksponeret på SoMe. 

(I alt 4-6 timers kreativt arbejde + annoncering)

 

Trænger virksomhedens hjemmeside til et løft, så giver denne pakke sparring på både indhold, design, søgemaskineoptimering (SEO) og anvendelse af analyser og statistik. Der vil være tid til at arbejde konkret med forbedringer på nogle af områderne, hvilket aftales på baggrund af gennemgangen af hjemmesiden.

(I alt 6-8 timers kreativt arbejde)

 

Trænger virksomhedens grafiske design/udtryk til opdatering, så giver denne pakke sparring på, hvordan det nuværende logo og den grafiske linje kan blive moderniseret og få et løft. Med pakkens omfang, kan der ikke udvikles helt nyt design, men pakken kan indgå som element i en større løsning.

(i alt 6-8 timers kreativt arbejde)

 

Trænger virksomheden til en ny kampagne, der bryder med gamle vaner og afprøve nye metoder eller markeder, så indeholder denne pakke sparring og hjælp til at gennemføre en konkret kampagne, hvor målet er at løfte salget på en ny måde for virksomheden.

(i alt 6-8 timers kreativt arbejde)

 

Kan det være relevant for virksomheden at sælge sine budskaber gennem anvendelse af mediefortællinger eller skabe bedre kundeoplevelser ved anvendelse af lydoptagelser og video? Få inspiration til dette, vælg den ønskede platform og få kreativ og teknisk hjælp til dine første produktioner.

(i alt 6-8 timers kreativt arbejde)

  

Få fortalt din virksomhedshistorie med en informerende folder eller vis dine produkter med en flot flyer. Pakken giver trykt materiale, som du enten kan bruge til omdeling eller til fx at dele ud i din butik.

(I alt 6-8 timers kreativt arbejde + trykte materialer)

 

Skab værdi for både dine nuværende og dine potentielle kunder med skarpe tekster på dine platforme. Med en kort og skarp e-bog, et whitepaper eller forskellige blogindlæg har du et stærkt udgangspunkt til at få nye leads, mere trafik til hjemmesiden og holde dig top of mind.

(I alt 6-8 timers kreativt arbejde)

 

Har du brug for mere synlighed i gadebilledet eller måske nogle reklameartikler, klistermærker, visitkort, beachflag eller lignende, så kan du få en god start med denne pakke.

(I alt 1-2 timers kreativt arbejde + produktion af færdige produkter)