Frank Truelsen,
marketingkoordinator, her

Arbejdsopgaver

Frank er ansat som grafiker- og marketingkoordinator hos Haderslev Erhvervsråd, hvor han tager sig af alle marketing aktiviteter hos Haderslev Erhvervsråd og startHER.

Herunder vedligehold af hjemmesiden, planlægning og eksekvering af SoMe aktiviteter, og diverse kampagner. Frank er også husets grafiker, så de fleste materialer bliver udarbejdet HER.

 

 

Baggrund

Frank har over 20 års erfaring indenfor marketing. Han er uddannet kommunikationsgrafiker, og har de sidste ca. 5 år beskæftiget sig mere og mere med digital markedsføring og de sociale medier. Frank har stor erfaring i projektledelse og han bevæger sig også hjemmevant, når det handler om foto- og videoarbejde.

Frank har, inden ansættelsen HER, været beskæftiget i træ- og senest tekstilbranchen, hvor han har været ansvarlig for markedsføring overfor både B2B og B2C.
I fritiden er han et naturmenneske, der elsker de lange gåture ved skov og strand sammen med familien, og så slapper han af ved at stå ved gaskomfuret og kokkerere for familie og venner.

Frank er født og opvokset i Haderslev, og bor i dag i Øsby.

SKAL DU I KONTAKT MED Frank?

Kontakt Frank Truelsen på

frank@her.dk, eller på telefon
+45 5141 1766 hvis du har spørgsmål, eller vil høre mere.

 

Frank kan hjælpe dig med:

  • - HER's sociale medier & nyhedsbreve
    - Marketingkampagner
    - Udarbejdelse af grafisk arbejde