Medieskabt

Skab content til dine medier og fortæl din historie med professionelt udstyr.

 

Rummet er for dig, der vil:

  • lave podcast
  • optage lydfiler til radiospots
  • tage billeder på green screen
  • tage produktbilleder 
  • lave videoer

…og meget mere.

 HER har vi også vores egen podcast kanal, hvor innovation, vækst og iværksætteri er i fokus, når vi inviterer gæster fra erhvervslivet til at dele guldkorn ud. Lyt med og bliv inspireret.

 

Episode 1: Hvordan tackler I krisesituationen?

I denne episode møder du Mette Raun Hollesen fra Tidslig Consult. Tidslig Consult hjælper virksomheder med krisehåndtering og beredskabsplaner. 

Lyt med på Anchor

Lyt med på Spotify

 

Episode 2: Sælg på Amazon med Sambeso

I denne episode taler vi med Kasper fra Sambeso. Et dansk bureau med et rent fokus på at hjælpe danske brands og virksomheder til succes på ehandelsplatformen Amazon.

Lyt med på Anchor
Lyt med på Spotify

 

Episode 3: Grøn bundlinje og bedre indeklima

I denne episode taler vi med Thor fra Thorvent, som hjælper virksomheder og private med at energioptimere, få et bedre indeklima og et mere bæredygtigt energiforbrug. 

Lyt med på Spotify

 


 

VÆR MED HER

Alle private, offentlige institutioner og virksomheder er velkomne til at bruge lokalerne og maskinerne. Skal du bruge teknisk hjælp kan du kontakte The Friendly Disruptor, som ejes af Jakob Esben Hansen på telefon: 5364 1040 eller på mail: jakobesben@icloud.com.

 

Når du bruger Medieskabt er du velkommen til at dele dit indhold med disse hashtags: #medieskabt, #haderslev, #kreativitet, #podcast, #haderslevmedieskabt