Anpartselskabet Rødbo

Vinduesfabrikken Rødbo har over 30 års erfaring med at lave kvalitetsprodukter til vores kunder. På fabrikken har vi trofaste ansatte som sætter pris på at levere kundetilpassede produkter.

 

Produkter:

Døre, vinduer, koblede vinduer, forsatsramme, foldedøre, indvendige døre i fyrretræ, mahogni, egetræ, træ/alu

 

Igennem mere end 30 år har kerneværdierne for Rødbo dør- og vinduesfabrik været bygget på faglig stolthed og kompromisløs kvalitet. Siden starten af Rødbos historie, og frem til den dag i dag, har vi fra vores produktion i Haderslev produceret skræddersyede døre og vinduer til det danske marked.

Vi holder fast i det gode håndværk og traditionerne for både det klassiske, men også det modne design.

 

Hos Rødbo arbejder vi konstant på, at sikre den højeste kvalitet i alt hvad vi laver - og vi ønsker at tage ansvar for det produkt som vi leverer. Materialerne til produktionen af både døre og vinduer er nøje udvalgte for at sikre højeste kvalitet og holdbarhed – uanset hvilket produkt man måtte ønske i enten fyr, mahogni eller helt tredje sort.

 

Står du med et nybyggeri, eller går du blot og overvejer om du skal have udskiftet dine døre eller vinduer i enten eksisterende- eller en nyere stil, så kan du med fordel vælge et element fra Rødbo.

 

Vi lytter gerne til dine ønsker, og hjælper dig på rette vej hvis du har spørgsmål.

Anpartselskabet Rødbo
Anpartselskabet Rødbo
Mike Rogers
Direktør
+45 29 82 85 93
Vinkelvej 2
6100 Haderslev