DINE MEDLEMSFORDELE HER

Som medlem af Haderslev Erhvervsråd får du gratis, individuel erhvervsservice med vejledning, sparring, information og kontaktformidling.
Vi vil gerne yde hjælp og service for at styrke din virksomhed, og derfor får du adgang til et stærkt lokalt netværk og vores kompetente samarbejdspartnere.

Du får også...

  • Netværkscaféer hver 14. dag, hvor du kan dyrke dit netværk i et uformelt miljø og mødes med andre virksomheder for at udveksle erfaringer, skabe nye forbindelser og få ny inspiration. Læs mere om vores netværkscafé koncept.
  • Udvikling - Væksthjulet! Vi hjælper dig med formidling af kontaktoplysninger til personer, som kan give dig vejledning og hjælp til udvikling af din forretning. Læs mere om Væksthjulet®.
  • Spændende og fagligt inspirerende medlemsarrangementer flere gange om året. Se hvad vi har i støbeskeen under vores arrangementer og sæt kryds i kalenderen.
  • Rig mulighed for at eksponere din virksomhed over for andre virksomheder, borgere og de politiske og administrative beslutningstagere i Haderslev kommune. På medlemsoversigten kan du præsentere din virksomhed og vise jeres logo.