DINE MEDLEMSFORDELE HER

Som medlem af Haderslev Erhvervsråd får du gratis, individuel erhvervsservice med vejledning, sparring, information og kontaktformidling.
Vi vil gerne yde hjælp og service for at styrke din virksomhed, og derfor får du adgang til et stærkt lokalt netværk og vores kompetente samarbejdspartnere.

Du får også...

  • Netværkscaféer hver 14. dag, hvor du kan dyrke dit netværk i et uformelt miljø og mødes med andre virksomheder for at udveksle erfaringer, skabe nye forbindelser og få ny inspiration. Læs mere om vores netværkscafé koncept.
  • Udvikling! Som certificerede brugere af Væksthjulet®, giver vi dig hjælp og vejledning til udvikling af dine forretning. Læs mere om Væksthjulet®.
  • Spændende og fagligt inspirerende medlemsarrangementer flere gange om året. Se hvad vi har i støbeskeen under vores arrangementer, og sæt kryds i kalenderen.
  • Rig mulighed for at eksponere din virksomhed over for andre virksomheder, borgere og de politiske og administrative beslutningstagere i Haderslev kommune. På medlemsoversigten kan du præsentere din virksomhed og vise jeres logo.