Ulige børn
leger bedst

Diversitet og forskellighed gør erhvervslivet i Haderslev Kommune unikt.
Ligasport, forsvarskommune, tyske kompetencer og andre særligheder

Alle er velkomne og føler sig velkommen i Haderslev kommune. Her er ingen hov-ski-snov-ski, men plads til alle, der kan og vil bidrage aktivt til udviklingen. Der er medarbejdere fra mange lande og særlige forudsætninger i forhold til det store tyske naboland mod syd.
I Haderslev kommune er der tyske skoler, institutioner og foreninger, samtidigt med en central placering i Trekantområdet, Danmarks Produktionscentrum. Med Fighter Wing, den internationale infanteri-bataljon, SønderjyskE, spændende uddannelser og unikke oplevelser, er området bindeled for kulturer og dialekter, med stærke internationale relationer til gavn for din virksomhed.

Video thumbnail

SIKKE EN VELKOMST OG SIKKE EN KOMMUNE
Mød vinimportøren Clement Martin fra BayMartin

Du skal selvfølgelig tilbydes adgang til de rigtige netværk, som åbner op for nye muligheder, gode forretninger og adgang til endnu større netværk. Haderslev Erhvervsråd giver dig områdets stærkeste netværk, som den korteste vej til nye kunder, viden og samarbejde.

45 MIN.

Til Flensborg
Sønderborg og Vejle

NR. 1

Bedst til byggesager
i hele Syddanmark

371.000

Arbejdsstyrke
Indenfor en time

Du skal indtaste dit navn.

Please enter a valid value

Telefon nr. skal være gyldigt

contact section jan hyldal

Kontakt chefkonsulent Jan Hyldal på jan@her.dk eller +45 5151 0750, når virksomheden skal bygge nyt, bruge mere plads, eller søge investorer og samarbejdspartnere.