Meetovercoffee(4)

Meet over Coffee

Meetovercoffee(4)

Meet over Coffee er et netværkssamarbejde mellem SønderjyskE, SUSAM, HER og Meet over Coffee og det er i al sin enkelthed en unik netværks-, matchmaking- og mødeservice, der automatisk parrer virksomheder og personer i Sønderjylland, som kan drage nytte af hinandens faglige kompetencer.

Man kan se Meet over Coffee som en professionel kaffepause, hvor du møder ligesindede helt uformelt og kan tale om det, der rører sig i jeres professionelle liv – og ikke mindst, hvordan I kan hjælpe hinanden.

Oprettelsen af en profil er helt ligetil, da mange data bliver trukket direkte fra LinkedIn. Brugeren angiver, hvilke fagområder, denne ønsker at få sparring om, ligesom det angives, hvad brugeren selv kan tilbyde til netværket. Disse fagområder kan løbende ændres, så de altid svarer til de behov, der måtte opstå i henhold til virksomhedens årshjul eller forretningsstrategi. Frekvensen for genererede matches kan justeres fra 52 til 12 om året, afhængigt af hvor intensivt brugeren søger sparring. Ud fra brugerens input søges efter de mest relevante samarbejdspartnere, så de helt rigtige match lander direkte i indbakken.

 

Normalprisen for et års medlemsskab af Meet over Coffe er 1.500,- ex moms, men som medlem af HER, kan vi tilbyde dig et års medlemsskab for 995,- ex moms.

Alt du skal gøre, er at skrive til info@her.dk og anmode om en kode, som du efterfølgende får tilsendt på mail, herefter tilmelder du dig netværket HER