Meetovercoffee(4)

Meet over Coffee

Meetovercoffee(4)

Meet over Coffee er et netværkssamarbejde mellem SønderjyskE, SUSAM, HER og Meet over Coffee, og det er en unik netværks-, matchmaking- og mødeservice, der automatisk parrer virksomheder og personer i Sønderjylland, som kan drage nytte af hinandens faglige kompetencer.

Meet over Coffee kan ses som en professionel kaffepause, hvor emnerne og fokuspunkterne er op til jer. Snakken er uformel og kan tilpasses jeres individuelle ønsker.

Du kan nemt oprette din profil, fordi mange data bliver trukket direkte fra LinkedIn. Du angiver hvilke fagområder du ønsker sparring på, og ligeledes fortæller du hvad du kan tilbyde til netværket. Disse fagområder kan løbende ændres, så de altid svarer til dine behov og ønsker i forhold til virksomhedens årshjul eller forretningsstrategi. Ud fra dine input søger systemet efter de mest relevante samarbejdspartnere, og de helt rigtige match lander derfor direkte i din indbakke. Antallet af matches kan justeres fra 12 til 52 om året, afhængigt af hvor intensivt du ønsker sparring og input.

Normalprisen for et års medlemskab af Meet over Coffe er 1.500,- ex moms, men som medlem af HER, kan vi tilbyde dig et års medlemskab for 995,- ex moms.

Alt du skal gøre, er at skrive til info@her.dk og anmode om en kode, som du efterfølgende får tilsendt på mail og herefter tilmelder du dig netværket HER.

Læs mere...