Find netværket, der passer til dine behov

Vidste du, at 92% af alle kunder først og fremmest stoler på anbefaliner fra venner og bekendte?
Netværk er nøgleordet for din virksomhed. Et bredt og effektivt netværk er den korteste vej til nye kunder, viden, samarbejde og frem for alt: succes!

Afsætningsnetvaerk

Sønderjysk Afsætningsnetværk

HER udgør, sammen med erhvervsrådene i de 3 andre sønderjyske kommuner Sønderborg, Aabenraa og Tønder, Landboforeningen LHN, Sønderjyske Fristelser og Udviklingsråd Sønderjylland, partnerkredsen i det sønderjyske afsætningsnetværk, der er specialiseret i rådgivning til landsdelens små lokale fødevareproducenter.

BestSYD

Bestyrelsesnetværket BEST.SYD

Netværket for dig der gerne vil have en bestyrelse. BEST.SYD hjælper dig med at få afklaret din virksomheds behov, og du får konkret hjælp til at finde de rette kandidater til arbejdet.

FASON(1)

FAgligt- og SOcialt Netværk FASON

FASON er for dig, der pendler ud af Haderslev, bor i Haderslev eller har job i en virksomhed, som ligger i Haderslev kommune og gerne vil have et netværk i området.

HRnetvark

HR Netværket

HER vil du møde andre, som på en eller anden måde har et personale- og HR ansvar og som brænder for både den personlige udvikling, men også for i fællesskab at finde løsninger på de udfordringer og nye muligheder, der findes på HR-området.

Speedway

Oplevelsesnetværket

Oplevelsesnetværket er et netværk for alle, som arbejder med at give kommunens gæster de bedste oplevelser. I netværket sidder en samling af aktører, som på tværs af brancher og bygrænser danner grobund for et stærkt samarbejde mellem turisme, handel, kultur og foreninger.

Detailnetvaerk

Detailnetværk

Detailnetværk udgøres af Gram Handel HER, Vojens Handel HER og Haderslev Butikker. Det er netværk hvor man arbejder sammen om at styrke den lokale handel.