Oplevelsesnetværk

Lad os sammen give vores gæster de bedste oplevelser.

Det gode værtskab starter hos dig

Som en aktiv partner i Oplevelsesnetværket er du med til at udvikle Haderslev som en attraktiv oplevelseskommune og give vores gæster de bedste og mindeværdige oplevelser. Sammen kan vi gøre kommunen til det bedst besøgte oplevelsessted i Destination Sønderjylland.

Vi står sammen om vækst, udvikling og flere gæster

Vær med i et netværk, hvor der aktivt skabes nye og spændende oplevelser på tværs af aktører og brancher. Der bliver skabt fælles retning, udnyttet synergier og skabt fælles løsninger, som i sidste ende skal resultere i flere gæster til vores kommune.

mountainbike

Action, adrenalin, sjov og minder

Er du på udkig efter hæsblæsende og actionprægede oplevelser i Syd- og Sønderjylland? Så er ACTURE PARK lige noget for dig. På Acure Parks hjemmeside er der samlet en bred vifte af fede oplevelser og aktiviteter i Haderslev og omegn til dig, der går efter fart over feltet, sved på panden og en høj puls. Er du klar til action? Så kom til Syd- og Sønderjylland - kom til Haderslev kommune.

Gram Slot(1)

Ferie med frihed

Haderslev kommune gemmer på mange fantastiske oplevelser. Besøg Lillebælts perle, øen Aarø og havnebyen Aarøsund, tag forbi sportsbyen Vojens hvor SønderjyskE har hjemmebane eller få dig en moderne slotsoplevelse når du besøger Gram Slotsby. Haderslev kommune gemmer på mange store oplevelser - besøg Visit Haderslev og få masser af ferieinspiration.


Andre netværk der kunne have din interesse