Vores hovedtelefonnummer er midlertidigt ude af drift

Ønsker du at komme i kontakt med os, kan du finde en liste over direkte telefonnumre HER.
Du er også mere end velkommen til at sende os en mail på info@her.dk.

Vi beklager ulejligheden.

Oplevelsesnetværk

Vi står sammen om vækst, udvikling og flere gæster

Et netværk for dig, som driver forretning i oplevelsesbranchen, eller er leverandør til en oplevelsesaktør og er med til at give vores gæster de bedste oplevelser. HER får du brugbar information til din virksomhed og indflydelse på udviklingen. Du kan møde, netværke og skabe udvikling sammen med andre fra branchen igennem Haderslev Erhvervsråd, og som aktivt medlem af Oplevelsesnetværket, er du med til at samle turisme og detailhandel i ét.
Du kan, som oplevelsesaktør, samarbejde med andre i branchen, om at udvikle Haderslev kommune, som en attraktiv oplevelseskommune. På tværs af brancher og bygrænser, kan du være med til at skabe en fælles retning, udnytte synergier og skabe synlige løsninger i det stærke samarbejde mellem turisme, handel, kultur og foreninger.

Som medlem af oplevelsesnetværket får du:

  • Minimum 6 årlige nyhedsbreve spækket med relevant viden og overblik over dine muligheder for deltagelse i udviklingsprogrammer, puljer og fonde, erhvervsudveksling og meget mere…
  • Mulighed for at tilkøbe en udviklingspakke, som kan give dig en annonce i turistmagasinet general øget synlighed, markedsføringsmæssige fordele og produktudvikling.
  • 1 årlig kendskabstur, så du lærer dit område og andre aktører at kende.
  • 1 sæson kickoff, hvor du i fællesskab med andre oplevelsesaktører får en god start på sæsonen.
  • Du bliver en del af et stærkt netværk, der skaber større kendskab til oplevelser, og hvor du i fællesskab med andre aktører udvikler nye produkter, spændende oplevelser og får større kommerciel bevågenhed.

Det gode værtskab starter hos dig

Som en aktiv partner i Oplevelsesnetværket er du med til at udvikle Haderslev som en attraktiv oplevelseskommune og give vores gæster de bedste og mindeværdige oplevelser. Sammen kan vi gøre kommunen til det bedst besøgte oplevelsessted i Destination Sønderjylland.

Er du medlem af HER og oplevelsesaktør, er du automatisk med i Oplevelsesnetværket. Ønsker du kun at melde dig ind i Oplevelsesnetværket, kan du tilmelde dig ved at kontakte os på 7353 1400 eller info@her.dk

Vær med i et netværk, hvor der aktivt skabes nye og spændende oplevelser på tværs af aktører og brancher. Der bliver skabt fælles retning, udnyttet synergier og skabt fælles løsninger, som i sidste ende skal resultere i flere gæster til vores kommune.

Ferie med frihed

Haderslev kommune gemmer på mange fantastiske oplevelser. Besøg Lillebælts perle, øen Aarø og havnebyen Aarøsund, tag forbi sportsbyen Vojens hvor SønderjyskE har hjemmebane eller få dig en moderne slotsoplevelse når du besøger Gram Slotsby. Haderslev kommune gemmer på mange store oplevelser - besøg Visit Haderslev og få masser af ferieinspiration.


Andre netværk der kunne have din interesse

Læs mere...