ERHVERVSSPARRING HER

SPARRING OG MENTORORDNING

Erhvervssparring HER er et netværk og en mentorordning under Haderslev Erhvervsråd, hvor man kan få sparring i 4 + 2 sparringsgrupper, som typisk består 4 iværksættere, selvstændige eller nyetablerede og 2 lidt mere erfarne.

 

Formålet med sparringsgrupperne er, at alle lytter til hinandens udfordringer og deler erfaringer og inspirerer hinanden.

 

Erhvervssparring HER er et netværk med plads til alle og der er ingen krav til hvilken slags virksomhed, man driver.

 

Erhvervssparring HER's væsentligse aktivitet er møder i mindre grupper, men derudover arrangeres der fælles møder med faglige indlæg, diskussioner, 6 årlige klubmøder og spændende virksomhedsbesøg. Se datoerne for 2019 HER.

FÅ SPARRING HER

For at være med i Erhvervssparring HER, er det nødvendigt at være medlem af Haderslev Erhvervsråd (HER). Du kan læse meget mere om dine medlemsfordele og melde dig ind HER.

Vær med som gæst
Kan du ikke helt finde ud af, om Erhvervssparring HER er noget for dig, så er du velkommen til at deltage som gæst og derefter finde ud af, om det er noget for dig.

Er du iværksætter, kan du blive gratis medlem af HER i det år din virksomhed er etableret + det efterfølgende kalenderår. For iværksættere eller selvstændige kan det netop være en god mulighed for videreudvikling, nye idéer, inspiration og ikke mindst sparring til din virksomhed. Bliv klogere på, hvad vi ellers kan tilbyde iværksættere lige HER.

Når du er medlem af HER, er det gratis at være medlem af Erhvervssparring HER.

ARRANGEMENTER I ERHVERVSSPARRING HER

Der bliver afholdt 5-6 arrangementer i Erhvervssparring HER årligt. Få overblikket over de kommende arrangementer HER.