NETVÆRKSCAFÉ

Torsdage i ulige uger inviteres alle medlemmer med gæster til netværkscafé hos en medlemsvirksomhed i kommunen. 75 Minutter med værdifulde kontakter og ny viden.

 

Hvad indeholder en netværkscafé?

Netværkscafeen afholdes torsdage i ulige uger skiftevis kl. 8.00 og kl. 15.00. Netværkscafeerne er åbne for alle HER-medlemmer, som hver især kan medbringe op til to gæster. Det er gratis at deltage, og alle deltagere bliver opfordret til at medbringe navneskilte eller visitkort til brug som navneskilte.

 

Netværkscafeen foregår altid stående ved ståborde – også under oplæggene. Ståbordene giver et godt flow med mulighed for cirkulere rundt og netværke med hinanden.


Værtsvirksomhedens rolle til netværkscafeen er at stille lokaler til rådighed, byde på kaffe og en forfriskning, samt at lave en kort præsentation af virksomheden på cirka 20 minutter. På virksomheder, hvor der er meget at se på, vil der være et ekstra tilbud om rundvisning efter netværkscafeen.

 

Fast struktur, så du ved, hvad du får:
8.00/15.00: Velkomst og intro

                   Præsentation af deltagerne

                   Netværk og talekassen
                   Kaffe, kage eller rundstykker 


8.30/15.30: Oplæg af ekstern oplægsholder

8.50/15.50: Oplæg v/ værtsvirksomhed
                   Rundvisning

9.15/16.15: Tak for i dag

 

Brug for mere info?

Ønsker du at vide mere om netværkscafeen, eller har du et ønske om at være vært, så er du velkommen til at ringe til os på 7353 1400 eller sende en mail til info@her.dk