NYHEDSBREVE 2014

DECEMBER 2014 - UGE 50

DOBBELT OP PÅ NYTÅRSKUREN I 2015

Export Expressen triller til England, den nye sønderjyske destination forbedrer turismens muligheder, nyt fra oplevelsesnetværket og tilfredse borgere på jobcentret.  

 

DECEMBER 2014 - UGE 49

BLIV KLOGERE PÅ EGETÆPPER OG ERHVERVSRÅDETS BESTYRELSE

Egetæpper i Gram åbner dørene til virksomhedsbesøg og rundvisning på fabrikken, HER udvider medarbejder staben, Iværksætter Haderslev takker for god opbakning samt bliv klogere på social ansvarlighed. 

 

NOVEMBER 2014 - UGE 47

BLIV KLÆDT PÅ TIL VÆKST OG IVÆRKSÆTTERI 

Spændende tema-dage, Grand Finale på Gram Slot,  ny hjemmeside og mulighed for at blive klogere på Erhvervssparring. 

 

NOVEMBER 2014 - UGE 46

DET OFFENTLIGE VISTE SIG FREM FOR ERHVERVSLIVET

Mødet mellem 250 erhvervsledere og 60 udstillere fra ”det offentlige Danmark” på Viden & Vækst Messen i Haderslev lærte os om forskellen på muligheder og mangler, rammer og regler, vilkår og vilkårlighed. Vores borgmester kalder Haderslev for mulighedernes kommune, foredragsholderen Farshad Kholgi talte om Danmark som mulighedernes land, og vi kunne med rette kalde erhvervsmessen for mulighedernes messe!

 

OKTOBER 2014 - UGE 43

DIALOG MED 1000 BORGERE OG ERHVERVSFOLK

Sammen med gode samarbejdspartnere har HER taget initiativ til at tage på More Mojn Roadtrip. Det handler om udvikling af vores lokalområde og derfor vil More Mojn i dialog med mindst 1000 borgere og erhvervsfolk gennem forskellige aktiviteter og workshops fordelt på 10 datoer i oktober og november.

 

OKTOBER 2014 - UGE 41

HADERSLEV UGEAVIS OG JYDSKE VESTKYSTEN BYDER INDEN FOR

Få introen til uge 47 - Danmarks vækst og iværksætter uge, få besøg af vores bestyrelse og besøg 5 spændende virksomheder ved motorvejen. 

 

SEPTEMBER 2014 - UGE 39

150 ERHVERVSFOLK SAMLET I FULGSANG LOUNGEN

Efterårets store erhvervsarrangement, 1001 løsninger til din virksomhed, ny bestyrelse i Iværksætter Haderslev, kommunens virksomhedskontakt ordning og mange flere nyheder til din virksomhed.

 

SEPTEMBER 2014 - UGE 37

HADERSLEV TAGER SKRIFT I DEN RIGTIGE RETNING FOR EN BEDRE ERHVERVSUDVIKLING

Vi ser de første tegn på en skarpere erhvervs-kommune og en bedre erhvervsservice samt en mere direkte og fremadrettet dialog - og det bekræfter sidste uges DI-analyse også.

 

 

AUGUST 2014 - UGE 35

BORGMESTER H.P. GEIL INVITERER TIL MORGENKAFFE

Erhvervsfolk i Haderslev kommune blev inviteret til morgenkaffe, hvor formålet med mødet var at samle et korps af frivillige erhvervsledere, der vil hjælpe udsatte unge med at finde job, uddannelse, praktik- eller læreplads.

 

AUGUST 2014 - UGE 33

INSPIRATION, MOTIVATION OG SPARRING

Erhvervssparring Haderslev (ESH) er ved at være klar til en ny og spændende sæson, idet man har indledt et samarbejde med Haderslev Erhvervsråd, så erhvervsrådets medlemmer indbydes til alle ESHs åbne møder og kan blive medlem af sparringsgrupperne.

 

JULI 2014 - UGE 27

NY SAMARBEJDSAFTALE MELLEM HADERSLEV KOMMUNE OG HADERSLEV ERHERVSRÅD

Aftalen baserer sig på en fælles erhvervspolitik og -strategi, som både politikere og mere end 200 erhvervsfolk har været involveret i udformningen af. 
Strategien og aftalen skal gøre Haderslev til en anerkendt erhvervskommune i løbet af de næste fire år.

 

JUNI 2014 - UGE 25

DER ER KOMMET GANG I HJULENE I HADERSLEV KOMMUNE

I forhold til sidste år ved samme tid, er ledigheden i Haderslev Kommune faldet med 23%. Derudover kan du også læse om flere nyheder, der får pulzen til at stige. 

 

JUNI 2014 - UGE 23

TEKNIK OG MILJØ HAR FÅET NYE LOKALER

Kom ind og få et kig, når Teknik og Miljø holder åbent hus i deres nye lokaler, bliv klogere på projektet "Lokaler med liv", find ud af hvordan du bliver den næste netværkscafé vært og se videoen fra da HER havde besøg af Microsoft. 

 

MAJ 2014 - UGE 21

HER KOMMER VI

Stafet for livet, åbent hus, networking hos Sydbank og gratis energivejledning for husejere i Haderslev Kommune.

 

MAJ 2014 - UGE 19

OPDATERINGER FRA HADERSLEV ERHVERVSKOMMUNE

Spændende nyheder om oplevelsesnetværket, bygge- og anlægs projektet, arrangementer og netværkscaféer, erhvervsanalyse og mange flere relevante nyheder for din virksomhed.