Nytårskur 2022

Torsdag den 6. januar kl. 17.00-19.00 i Den Holstenske Lade, Gram

Vær med til at hylde dem, der er aktive med hjerte og vilje

En hyldest til nogle af de initiativer, mennesker, institutioner og virksomheder, der bidrager til at skabe vækst og velfærd i kommunen, hvor vi er aktive med hjerte og vilje.

Vores historiske beliggenhed har lært os at løfte i flok og få det bedste ud af vores talenter i en kommune, der er rig på fantastisk smuk og varieret natur, der både byder på dyrehave, plantagelandskab, strande og ikke mindst fjorden. Vi vil hinanden, både i det store og det små, hvad enten vi bor i vores velfungerende landsbysamfund, bygger drømmehuset på nye udstykninger eller har bosat os naturskønt ved vand og skov.

Vi er en aktiv erhvervskommune med internationalt udsyn, iværksætterånd og gode rammevilkår, hvor kommunen og erhvervslivet har fælles fokus på at udnytte vores gode beliggenhed og tilknytning til det stærke Trekantområde. Vi er stolte af hver og en af vores stærke virksomheder – og vi har plads til flere.
Vi er vant til at gøre tingene i fællesskab og med et åbent sind, hvor vi engagerer os i hinanden og byder nye ansigter velkommen. Vi glæder os over at kunne åbne døre for hinanden og skabe ting i fællesskab – mellem nye og gamle bekendtskaber, mellem spirende talenter og erfarne kræfter, mellem private virksomheder og offentlige institutioner, mellem innovative iværksættere og etablerede erhvervsdrivende.


Derfor er vi aktive med hjerte og vilje – og derfor uddeles 3 hæderspriser i forbindelsen med den årlige nytårskur, der afholdes i samarbejde mellem Haderslev Erhvervsråd og Haderslev Kommune:

Årets TILFLYTTER – fordi vi hylder nye borgere, der vil være med til at gøre en forskel
Årets UDDANNELSES-INITIATIV – fordi vi har brug for flere og bedre uddannelser og livslang læring
Årets VÆKST-VIRKSOMHED – fordi vi vil skabe flere lokale arbejdspladser og få råd til mere velfærd

Du kan indstille
Vi har brug for hjælp til at få øje på de helt rigtige prisvindere, for der er masser af gode initiativer at vælge imellem rundt omkring i hele kommune. Derfor kan alle indstille kandidater til priserne frem til 7. december 2021.
Indstillingerne vurderes efterfølgende af forskellige dommerpaneler, og hæderen uddeles på nytårskuren den 6. januar 2022 i Den Holstenske Lade på Gram Slot.

Årets TILFLYTTER
Haderslev kommune har brug for tilflyttere, der er aktive med hjerte og vilje. Tilflyttere, der tager del i udviklingen af lokalområder, byer, virksomheder, institutioner, foreninger – eller som i det hele taget bare er med til at sprede de gode fortællinger og være det gode eksempel på, hvordan vi sammen kan forme den kommune, som vi alle sammen ønsker at bo i. Årets Tilflytter er kommet til et sted i Haderslev kommune inden for de seneste 3 år, og tager aktivt medborgerskab og -ejerskab for vores udvikling.

Årets UDDANNELSES-INITIATIV
Uddannelses-initiativet findes hos en virksomhed, organisation eller enkeltperson, som bidrager til at styrke uddannelsesområdet i Haderslev kommune, fx ved at forny eller øge udbuddet af uddannelser, gennemføre særlige uddannelsesindsatser eller på anden vis udmærker sig med aktiviteter og initiativer, der styrker læring og uddannelse og dermed kan medføre en positiv udvikling for Haderslev kommune.

Årets VÆKST-VIRKSOMHED
Prisen tildeles en organisation eller virksomhed hjemmehørende i Haderslev kommune, der har skabt en positiv udvikling i organisationen/virksomheden, som vil bidrage til væksten i Haderslev kommune. Prisen som Årets Virksomhed gives til en organisation/virksomhed, som har fokus på innovation, vækst og social ansvarlighed, samt ligeledes en sund økonomi.

 

Sådan gør du, hvis du vil foreslå en virksomhed eller person til en af priserne
Skriv en indstilling om den person eller virksomhed og gør klart, hvilken pris du mener, de skal have. Send indstillingen til forslag@her.dk senest den 7. december.