Bliv medlem HER

Som medlem af Haderslev Erhvervsråd får du gratis, individuel erhvervsservice som vejledning, sparring, information og kontaktformidling. Vi yder hjælp og service, som er med til at styrke din virksomhed. Du har derfor direkte adgang til et stærkt lokalt netværk samt kompetente samarbejdspartnere, når du er medlem HER.

Alle dine medlemsfordele


Bliv en del af et stærkt netværk
Haderslev Erhvervsråd har det største netværk i kommunen og flere mindre
specialiserede netværk. Læs mere om dem HER

Få personlig, individuel vejledning og sparring
Uanset om du er i opstartsfasen eller har en etableret virksomhed, står vores kompetente erhvervsrådgivere klar til at vejlede jer til det næste skridt.

Få adgang til både faglige og sociale arrangementer
Mød nye kontakter, få inspiration til fremtiden og få nye sparringspartnere. Det kan både være til de to årlige erhvervstræf, netværkscafeer eller generalforsamlingen.

Få indflydelse på erhvervslivet i Haderslev kommune
Med over 500 medlemsvirksomheder bliver du en del af en stor, samlet stemme.

Modtag månedlige nyhedsbreve med relevante erhvervsnyheder
Hver måned bliver du opdateret med aktuelle nyheder fra lokalområdet og tiltag i Haderslev kommune.

Lån mødelokaler GRATIS
Kontoret HER ligger centralt placeret i Haderslev og har flotte lyse lokaler, som I altid frit kan bruge til møder eller workshops. Læs mere om lokalerne HER

Få adgang til 'medlem til medlem tilbud'
Som medlem HER har du mulighed for selv at give andre medlemmer et 'medlem til medlem tilbud', men du har også mulighed for at gøre brug af andre medlemmers tilbud.
Find alle medlem til medlem tilbud HER

Opnå ekstra synlighed
Gennem vores hjemmeside, sociale medier og ved deltagelse i vores arrangementer opnåes en højere synlighed for virksomheden.