OPLEVELSESNETVÆRK

Oplevelsesnetværket er et netværk for alle, som arbejder med at give kommunens gæster de bedste oplevelser. I netværket sidder en samling af aktører, som på tværs af brancher og bygrænser danner grobund for et stærkt samarbejde mellem turisme, handel, kultur og foreninger.

Bliv medlem af oplevelsesnetværket og vær med til at udvikle Haderslev som en attraktiv oplevelses kommune. Oplevelsesteamet står klar, hvis du vil vide mere om de mange muligheder inden for turisme og handel.

 

Ønsker du at blive medlem af oplevelsesnetværket kan du tilmelde dig via denne formular eller ved at kontakte os på 7353 1400 eller info@her.dk

 

Oplevelsesnetværket i Haderslev Erhvervsråd


SYNERGI OG FÆLLES RETNING HER

Pr. 1. januar 2019 blev Haderslev Butikker, VisitHaderslev og ACTURE PARK samlet i ét fælles oplevelsesteam under Haderslev Erhvervsråd (HER). 


Hensigten med sammenlægningen er at skabe en sammenhængende og samlet indsats på hele oplevelsesområdet, hvor der er styrket fokus på detailhandel og turisme. 

Der bliver skabt fælles retning, udnyttet synergier og skabt fælles løsninger, som i sidste ende skal resultere i flere gæster til vores kommune.

 

 

BANNER 4 BRANDS