B. SOCIALE MEDIER (SoMe) SALGS- OG KAMPAGNEPAKKE

Få hjælp til at få virksomheden effektivt eksponeret på SoMe. 

(I alt 4-6 timers kreativt arbejde + annoncering)

 

Vælg mellem en startpakke eller en optimeringspakke, der begge tilrettelægges og leveres således:

  • Et onlinemøde, hvor I afstemmer forventninger og lægger en god plan for opgaven og dit udbytte af pakken. Herunder konkrete aftaler om, hvad din kreative partner leverer, og hvad du selv skal gøre.
  • 1-2 timers kreativt forarbejde, hvor konsulenten og virksomheden gennemgår de nuværende SoMe-aktiviteter, lægger en plan for forbedringer og planlægger de første nye eller forbedrede SoMe-aktiviteter.
  • 1-3 timers gennemførelse. Virksomheden leverer relevant og aftalt indhold, så konsulenten kan igangsætte og koordinere de planlagte aktiviteter (som udgangspunkt i samspil med virksomheden, så kompetencerne styrkes)
  • 1-2 timers efterfølgende evaluering og opfølgning med fokus på virksomhedens læring og forbedring af SoMe-platformen
  • Virksomhedens egenbetaling på 1.500 kr. afsættes direkte til SoMe-annoncering, boost og lignende kampagnebetaling

 

OBS. Ekstra omkostninger til fx materialer, fotos/video, oversættelse, ekstra kørsel, flere lokationer og lignende er ikke inkluderet.

Efter det indledende onlinemøde, har både virksomhed og kreativ partner mulighed for at trække sig u/b, hvis kemi eller forventninger ikke passer sammen.

 

Husk at marketingpakken bevilges af HER, så inden du tager kontakt til leverandøren skal du have en bevillings bekræftelse.