Iværksætterkurser- og uddannelse

IVER

Bag IVER står en sammenslutning af fem kommuner i Trekantområdet. Sammenslutningen skaber synergi. Her er der plads til kreativt at kunne sparre med hinanden på kryds og tværs samt at lære af andre iværksætteres erfaringer. Dette skaber en fordel for dig som iværksætter, og det kan styrke dig til at begynde for dig selv eller til at udvikle din forretning. Vores infomøde er bygget op på samme måde, så du kan deltage, når det passer dig bedst – uden af skulle tage hensyn til geografien. Selve iværksætteruddannelsen starter op på samme tid i hhv. Vejle, Kolding og Haderslev.

logo iverdk

logo iverdk

Tag din iværksætteruddannelse på kun 7 aftener

Som iværksætter i Trekantområdet har du mulighed for at blive klædt på til succes med iværksætteruddannelsen ”Iværksætteri i praksis”. Vores iværksætterkurser strækker sig over syv aftener, hvor du arbejder målrettet med din egen forretningsplan og får feedback fra både underviseren og de andre deltagere. På denne måde kan du komme godt fra start med dine iværksætterdrømme.

Uddannelsen giver 10 ECTS point

Iværksætteruddannelsen Iværksætteri i Praksis er tilrettelagt af Udviklingscenter Syd og UCL, og undervisningen er på akademiniveau og giver 10 ECTS point. Du kan vælge at afslutte forløbet med en eksamen, hvor du får “trykprøvet” din forretningsplan. Uddannelsen koster 2500 kr. og inkluderer bogen “Iværksætteri i Praksis”. Forløbet starter 4 gange årligt i hhv. Haderslev, Kolding og Vejle.

Læs beskrivelsen, og tilmeld dig kurset HER.

Kom til infomøde

Informationsmødet tager kun et par timer og er værdifuldt for dig, der har lyst til at starte egen virksomhed eller som måske allerede har taget det første skridt som iværksætter.

På infomødet får du information og konkrete værktøjer, så du bliver klædt godt på til at løse de forskellige udfordringer, du måtte møde som nystartet iværksætter. Nogle ting er gode at vide, før du går i gang, andre guldkorn er uundværlige i opstartsprocessen.

Målet med mødet er, at du føler dig klar til at tage springet ud i livet som selvstændig, og at du samtidig undgår nogle af de mest almindelige fejltagelser, der ofte spænder ben for nye iværksættere.

Læs mere...