STØT EN LOKAL SELVSTÆNDIG MED CROWDFUNDING

COVID-19 lægger lige nu Danmark øde, og mange selvstændige er blevet ramt på omsætningen fra den ene dag til den anden. Michael Eis, stifter af crowdfunding platformen, booomerang.dk, ser det som et udtryk for solidaritet at folk bliver hjemme, indskrænker deres forbrug til kun at omfatte det allermest nødvendige – og frem for alt bruger tiden på at passe på hinanden, men også sine penge på at støtte de små selvstændige. Derfor har initiativet “Støt en selvstændig” set dagens lys. Brug hans platform til at skabe en omsætning.


Booomerang.dk har oprettet kategorien ’støt en selvstændig’, og gjort det gratis for mindre selvstændige virksomheder at lægge en ydelse eller service ind på siden. Udover ’støt en selvstændig’ er det også muligt at tilvælge en geografisk kategori og tilføje ” Haderslev” Det er endnu en mulighed for kunderne at købe og støtte lokalt.

 

Forbrugerne kan købe produktet, men først få det leveret, når Danmark åbner op igen. Få likviditet med det samme - alt der bliver solgt, betales med det samme, men leveres når vi er på den anden side af Corona situationen.

Det handler om at tænke bredt og kreativt om sine produkter, ydelser eller services. Det kan eksempelvis være: gavekort, bestil en tid, foredrag, et fysisk produkt, en oplevelse, eller…..?- alt er muligt.

 

Lyder det som noget for dig?

HER er en 5 punkts guide til at komme i gang med lokal crowdfunding

Start din lokale crowdfunding HER

Se eksempel på et testprojekt HER

 

OBS: Kunderne betaler et administrationsgebyr på 5%, som går til betalingsgatewayen. Det betyder, at hvis en kunde køber for 100 kr., vil der blive hævet 105 kr. på deres betalingskort – og som projektindehaver får du overført 100 kr. til din virksomhed.