Skal du VIP’e løs
og nyde fuld forplejning til Touren?

Nu kan du deltage i Tour de France-festen d. 2. og 3. juli og nyde fuld forplejning med et eksklusivt VIP-kort. Lyder det fristende, så tøv ikke med at bestille dit VIP’e kort. Få adgang til god, lokal mad og kolde drikkevarer både lørdag og søndag på Gravene i Haderslev – køb VIP’e kortet til både dig selv og dine medarbejdere og nyd dagen sammen, så ingen skal have penge op af lommen.

På Gravene i Haderslev finder du et hyggeligt lounge-område og selvfølgelig en rigtig VIPPE til VIP’erne. Der er et hav af madboder fra lokale restauranter og butikker som serverer friske, lækre retter og de kolde drikkevarer mangler ikke, når der både serveres kolde øl, lækre bobler og vand til at slukke tørsten.

vippe kort forside m pris

vipe kort bagside eksempel

Med dit VIP’e kort får du 10 unikke billetter til brug i boderne, en lækker goodie bag og mulighed for at deltage i en FED og eksklusiv konkurrence; kun for VIP’ere. Men vent ikke for længe, da VIP’e kortet kan kun købes HER og frem til d. 27. juni.

Bestil dit VIP'e kort ved at sende en mail til info@her.dk, angiv navn, telefonnr. og virksomhed på alle deltagere og check at du modtager en bekræftelse på din bestilling. Bemærk at VIP’e kortet er personligt og påført dit navn. Ubrugte klip refunderes ikke.

VIP’e kort og goodie bags afhentes d. 29. – 30. juni ved HER, Jomfrustien 27, 6100 Haderslev imellem kl. 09.00 – 15.00.