EKSPORTGUIDEN.DK

VIRKSOMHEDERNES VEJVISER TIL EKSPORTSTØTTE

Starten på et eksporteventyr kan være omkostningsfuld.
Eksportguiden.dk finder du altid et opdateret overblik over de mere end 100 muligheder for offentlig tilskud, finansiering og rådgivning på tværs af markeder og sektorer.

 

Om Eksportguiden  

Formålet med Eksportguiden er at give danske virksomheder et samlet overblik over alle offentlige støtteordninger inden for eksport og internationalisering og gøre det nemt for den enkelte virksomhed at finde den ordning, der passer til behovet.


Eksport- og investeringsguiden er et af elementerne i ”Regeringens strategi for eksportfremme og økonomisk diplomati" fra 2014. Guiden giver et overblik over og information om alle offentlige støttetilbud til fremme af eksport og internationalisering.

Eksportguiden redigeres af Eksportrådet, som er en del af Udenrigsministeriet. Eksportrådet hjælper små og store virksomheder med at komme i gang med eksport og med at udvide aktiviteterne til nye markeder. Opgaverne omfatter internationalisering i bredeste forstand - f.eks. i form af markedsanalyser, etableringsrådgivning og kontakt til potentielle samarbejdspartnere og nye afsætningskanaler.

 

Eksportrådet har medarbejdere på ca. 70 danske ambassader og repræsentationer i udlandet samt i Udenrigsministeriet i København.

 

Gå til Eksportguiden